Bungalowpark Het Bosmeer tot 6 personen

Bungalow huren in Friesland op een kleinschalig en ruim opgezet vakantiepark in een mooie groene omgeving. Ligging midden tussen drie prachtige Nationale Parken waar u urenlang kunt fietsen en wandelen.
In de meeste bungalows is uw huisdier van harte welkom. Als u van een ontspannen vakantie houdt, is Bungalowpark Het Bosmeer een absolute aanrader.

Tijdens de zomervakanties hebben wij een animatieprogramma voor kinderen tot ca. 12 jaar.

Op 300 meter van het Bugalowpark Bosmeer ligt het recreatiegebied Spokedam met daarin de Spokeplas. Voor de kinderen staan er diverse speeltoestellen bij het meer.

Bungalowpark Bosmeer Noordwolde Kinderen

Vakantiehuisje

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0561 - 433672 Bezoek onze website Elsweg 5 8391 KB Noordwolde (Friesland)

Faciliteiten op Vakantiepark Bosmeer

Auto bij bungalowHuisdier toegestaanFietsverhuurSkelterverhuurGroepsruimteWasseretteDierenweideSpeeltuinSpeelveldJeu de boules baanAnimatieteamTennisbaan (500 m)Verwarmd zwembad (100m)Wifi (gratis)
Bungalowpark Bosmeer FietsverhuurVeel groen op ons vakantieparkBungalowpark Bosmeer KindvriendelijkKindvriendelijk bungalowpark
Veel groen op ons vakantieparkKindvriendelijk bungalowpark

Vrijstaande vakantiebungalows

Op ons mooie, groene vakantiepark staan vijf verschillende typen vrijstaande vakantiebungalows. Vakantiehuisjes voor 4 tot 6 personen met verschillende interieurs. U zult dus zeker een vakantiehuis vinden dat aansluit bij uw wensen. Ook voor een weekendje weg met uw familie of vrienden kunt u prima op Bungalowpark Het Bosmeer terecht. U slaapt in uw eigen huisje en overdag kunt u als groep, na overleg, gebruik maken van groepsruimte ‘de Miente’.

Zo bent u gezellig met uw familie of vrienden weg en behoudt u toch uw privacy.
Bij een groepsboeking van 5 of meer bungalows ontvangt u 20% groepskorting op de huur.

Bungalowpark Bosmeer Bungalow InterieurInterieur van een bungalowBungalowpark Bosmeer Noordwolde BungalowElke bungalow heeft een eigen terras
Interieur van een bungalowElke bungalow heeft een eigen terras

Zwembad De Dobbe

Tegenover Vakantiepark Bosmeer bevindt zich het verwarmde openlucht zwembad De Dobbe, met o.a. een familieglijbaan, kleuterbad, duikplanken, een grote speelweide en een airtrampoline. Tijdens uw verblijf heeft u gratis onbeperkt toegang tot het zwembad. In de maanden dat het openluchtbad gesloten is, hebben onze gasten gratis toegang tot overdekt zwembad De Steense in Wolvega.

Zwembad De Dobbe
'Bungalowpark in het groene hart van Friesland'

Bungalow

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0561 - 433672 Bezoek onze website Elsweg 5 8391 KB Noordwolde (Friesland)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar alternatieve accommodaties:

Terug naar boven