Camping Diever

Camping Diever is gelegen op een natuurlijk bosterrein, waar u een heerlijk plekje kunt vinden voor uw tent of caravan, met genoeg rust, privacy en ook zon. Ook voor de camperaar is er genoeg plek.  Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig. De andere gebouwen zijn modern naar hedendaagse behoeften ingericht en één toiletgebouw is verwarmd. De camping is autovrij. Hierdoor kunt u extra genieten van uw rustige vakantie en kunnen uw kinderen veilig spelen.

In de receptie zijn een aantal artikelen te verkrijgen zoals gas, batterijen, snoep, ijs, en ‘vergeten’ boodschapjes als koffie, thee, suiker en koekjes. Ook allerlei leuke speelgoedjes kun je hier kopen. Hier kunt u ook broodjes bestellen voor de volgende ochtend en pizza voor de avond.

Voor de kinderen zijn er volop mogelijkheden om te spelen in de speeltuintjes, kijken naar de beesten van de kinderboerderij. Tijdens de zomervakantie is er in het weekend en bouwvak animatie aanwezig. Ook met Pasen zijn er allerlei activiteiten te doen voor kinderen.

De camping ligt op 1 km van het gezellige dorp Diever, waar u voor alle zaken terecht kunt, zoals heerlijk eten, gezellige terrasjes en ruime mogelijkheden voor uw boodschappen.

Camping Diever ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier kun je heerlijk wandelen, je hond uitlaten en spelen met de kids.

Camping Diever kamperen

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 591644 Bezoek onze website Haarweg 2 7981 LW Diever (Drenthe)

Faciliteiten op Camping Diever

Toeristische plaatsenComfort plaatsenPrivé sanitair10 Amp stroomaansluitingCamperplaatsenBoomhut XXLTrekkershuttenPodBungalowCabinsVerwarmd sanitairgebouwBroodjes serviceAfwasmachinesWasseretteFiets- en skelterverhuurKinderboerderijSportveld en SpeeltuinJeu de boulesbaanNatuureducatie CentrumKoffie- en theeroomRecreatieteamWinkeltjeWifi
Familiecamping in het bos kampeerplaats basisKampeerplaats basisCamping Diever Hemelvaart kamperenKampeerplaats basis
Kampeerplaats basisKampeerplaats basis

Luxe camping

Kamperen op Camping Diever betekent optimaal genieten van de natuur, rust en de gezelligheid op een ruime kampeerplaats van ongeveer 100 m². De comfortplaatsen zijn van stromend koud water en van grijswaterafvoer voorzien. Ook hebben zij comfort-plus kampeerplaatsen. Deze comfort-plus plaatsen hebben privé sanitair, warme douche, eigen toilet en een wastafel. Camping Diever beschikt tevens over camperplaatsen. Deze plaatsen liggen op ruime, comfortabele plaatsen op de camping.

Prive Sanitair 2022Kampeerplaats Comfort privé sanitairCamperplaats
Kampeerplaats Comfort privé sanitairCamperplaats

Recreatieteam in de vakanties op Camping Diever

In het hoogseizoen organiseren de animatieleden de animatie van Camping Diever diverse originele activiteiten voor jong en oud. Knutselen, dansen, hutten bouwen, sporen zoeken, dieren voeren en nog veel meer.

Dagelijkse activiteiten voor de kinderen op Camping Diever

Dagelijks kunnen kinderen gaan knutselen, dansen en leuke speelactiviteiten doen met het animatieteamteam.

Leuk, leuker, leukst!

In de zomervakantie organiseren we soms ook grotere activiteiten, hutten bouwen, speurtochten en activiteiten die helemaal in het teken staan van de natuur. Er is altijd een origineel, leuk en wisselend programma.

Bewonder, beleef & ontdek in Natuureducatie Centrum Drents-Friese Wold

Op Camping Diever kun je niet alleen vakantie vieren in de natuur, je kunt nu ook alles leren over de natuur in het nieuwe Natuureducatie Centrum Drents-Friese Wold. In het kleine museum staat zelf doen en beleven centraal. Voelen, zien, ruiken, alle zintuigen worden geprikkeld!

Het Natuureducatie Centrum in Diever is een hele belevenis voor jong en oud. In de diverse diorama’s wordt de natuur in het klein nagebootst. Een buitenbeleving komt binnen weer helemaal tot leven. Uniek is de uitgebreide collectie aan lokale diersoorten die van dichtbij te bekijken en bewonderen is. Aangevuld met de wisselende exposities, workshops en tentoonstellingen is het natuureducatie centrum een plek, waar educatie en plezier samenkomen. Ook aan de allerkleinste gasten is gedacht, zij kunnen spelenderwijs in de speelhoek de natuur ontdekken.

De toegang is gratis, waarbij een consumptie in het kleine restaurant verplicht is. Bestel een kopje koffie of koud drankje en geniet van de magie van de natuur!

Camping Diever huttenbouwenHutten bouwenCamping Diever speeltuinSpeeltuin
Hutten bouwenSpeeltuin

Selecteer uw kampeerplaats en reserveer direct online



Blokhutten, Koekoeksnest, Pod en een BoomhutXXL

Willen de kinderen een spannende vakantie in een boom? Op Camping Diever is een échte Boomhut XXL te huur. De Boomhut XXL is geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van alle gemakken. Een compleet ingerichte keuken, gezellige woonkamer met een sfeervolle houtkachel en uiteraard comfortabele bedden en sanitair. De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt en ook liggen er handdoeken voor u klaar.

Wilt u met z’n 2-en eens een romantische vakantie in het bos doorbrengen, dan hebben zij voor u het Koekoeksnest en de Pod te huur.

Kijk voor de verhuur accommodaties op de bungalowpagina van Camping Diever.

BoomhutXXL Camping DieverBoomhut XXL 4-persoonsCampinng Diever KoekoeksnestKoekoeksnest 2-persoons
Boomhut XXL 4-persoonsKoekoeksnest 2-persoons
Camping Diever blokhutXLLuxe blokhut 4-persoonsPod Huren Drenthe Camping DieverPod 2-persoons
Luxe blokhut 4-persoonsPod 2-persoons
'Luxe, gezellig en kindvriendelijke camping in het bos'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 591644 Bezoek onze website Haarweg 2 7981 LW Diever (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Arrangementen

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven