Camping Diever

Familiecamping in het bos van het Drents-Friese Wold

Camping Diever is gelegen op een natuurlijk bosterrein, waar u een heerlijk plekje kunt vinden voor uw tent of caravan, met genoeg rust, privacy en ook zon.  De camping ligt op 1 km. van het gezellige dorp Diever, waar u voor alle zaken terecht kunt, zoals heerlijk eten, gezellige terrasjes en ruime mogelijkheden voor uw boodschappen.
Op de camping zelf zijn natuurlijk goede sanitaire voorzieningen. De andere gebouwen zijn modern naar hedendaagse behoeften ingericht en één toiletgebouw is verwarmd. En…de camping is volledig autovrij. Hierdoor kunt u extra genieten van uw rustige vakantie en kunnen uw kinderen veilig spelen.

In de receptie zijn een aantal artikelen te verkrijgen zoals gas, batterijen, snoep, ijs, en ‘vergeten’ boodschapjes als koffie, thee, suiker en koekjes.

Voor de kinderen zijn er volop mogelijkheden om te spelen in de speeltuintjes, kijken naar de beesten van de kinderboerderij, of tijdens de vakanties het bos in met het recreatieteam.

Camping Diever kamperen

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 591644 Bezoek onze website Haarweg 2 7981 LW Diever (Drenthe)

Faciliteiten op Camping Diever

Toeristische plaatsenComfort plaatsenPrivé sanitair10 Amp stroomaansluitingTelevisieaansluitingCamperplaatsenTrekkershuttenBoomhut XXLVerwarmd sanitairgebouwBroodjes serviceAfwasmachines (gratis)WasseretteFiets- en skelterverhuurKinderboerderijSportveld en SpeeltuinJeu de boulesbaanRecreatieruimteRecreatieteamWinkeltjeWifi
Familiecamping in het bos kampeerplaats basisKampeerplaats basisCamping Diever Hemelvaart kamperenKampeerplaats basis
Kampeerplaats basisKampeerplaats basis

Luxe camping

Kamperen op Camping Diever betekent optimaal genieten van de natuur, rust en de gezelligheid op een ruime kampeerplaats van minstens 100 m². Onze comfortplaatsen zijn van water, riool en digitenne voorzien. Ook hebben wij comport-plus kampeerplaatsen mét privé sanitair. Camping Diever beschikt tevens over camperplaatsen. Deze plaatsen liggen op ruime, comfortabele plaatsen op de camping.

Camping Diever prive sanitairKampeerplaats Comfort privé sanitairCamperplaats
Kampeerplaats Comfort privé sanitairCamperplaats

Recreatieteam in de vakanties

In het hoogseizoen organiseert het professionele recreatieteam van Camping Diever diverse originele activiteiten voor jong en oud. Vakantie is immers een feest.

Dagelijkse activiteiten voor de allerkleinsten

Elke dag beginnen we met een standaard programma voor de allerkleinsten. De kinderen springen, zingen en dansen met een vrolijk Diever-liedje om de dag goed te beginnen, om vervolgens een uurtje te gaan knutselen en spelletjes te spelen.

Leuk, leuker, leukst!

Een speurtocht, playbackshow, kinderkermis, kinderzeskamp of rodeo-rijden. Op dé familiecamping in het bos zorgen wij altijd voor een leuk, origineel en wisselend recreatieprogramma, waar zowel jonge kinderen als volwassenen met veel plezier aan meedoen.

Camping Diever animatieAnimatieCamping Diever speeltuinSpeeltuin
AnimatieSpeeltuin

Bungalow, Blokhutten, Lodge en een BoomhutXXL

Wilt u helemaal luxe op vakantie, of hebt u geen caravan, of willen de kinderen een spannende vakantie in een boom? Op Camping Diever zijn ook diverse blokhutten, lodges en een échte BoomhutXXL te huur.

Kijk daarvoor op onze Vakantiehuisjes-pagina.

BoomhutXXL Camping DieverBoomhut XXLCamping Diever Lodge Laurel Hill interieurLodge Laurel Hill interieur
Boomhut XXLLodge Laurel Hill interieur
'Luxe, gezellig en kindvriendelijke camping in het bos'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 591644 Bezoek onze website Haarweg 2 7981 LW Diever (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail ONZE CORONA MAATREGELEN Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven