Camping Diever

Familiecamping in het bos van het Drents-Friese Wold

Camping Diever is gelegen op een natuurlijk bosterrein, waar u een heerlijk plekje kunt vinden voor uw tent of caravan, met genoeg rust, privacy en ook zon. De camping ligt op 1 km van het gezellige dorp Diever, waar u voor alle zaken terecht kunt, zoals heerlijk eten, gezellige terrasjes en ruime mogelijkheden voor uw boodschappen.
Op de camping zelf zijn natuurlijk goede sanitaire voorzieningen. De andere gebouwen zijn modern naar hedendaagse behoeften ingericht en één toiletgebouw is verwarmd. En…de camping is volledig autovrij. Hierdoor kunt u extra genieten van uw rustige vakantie en kunnen uw kinderen veilig spelen.

In de receptie zijn een aantal artikelen te verkrijgen zoals gas, batterijen, snoep, ijs, en ‘vergeten’ boodschapjes als koffie, thee, suiker en koekjes.

Voor de kinderen zijn er volop mogelijkheden om te spelen in de speeltuintjes, kijken naar de beesten van de kinderboerderij, of tijdens de vakanties het bos in met het recreatieteam.

Camping Diever kamperen

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 591644 Bezoek onze website Haarweg 2 7981 LW Diever (Drenthe)

Faciliteiten op Camping Diever

Toeristische plaatsenComfort plaatsenPrivé sanitair10 Amp stroomaansluitingCamperplaatsenBoomhut XXLTrekkershuttenPodVerwarmd sanitairgebouwBroodjes serviceAfwasmachinesWasseretteFiets- en skelterverhuurKinderboerderijSportveld en SpeeltuinJeu de boulesbaanRecreatieruimteRecreatieteamWinkeltjeWifi
Familiecamping in het bos kampeerplaats basisKampeerplaats basisCamping Diever Hemelvaart kamperenKampeerplaats basis
Kampeerplaats basisKampeerplaats basis

Luxe camping

Kamperen op Camping Diever betekent optimaal genieten van de natuur, rust en de gezelligheid op een ruime kampeerplaats van minstens 100 m². Onze comfortplaatsen zijn van water en riool voorzien. Ook hebben wij comfort-plus kampeerplaatsen mét privé sanitair. Camping Diever beschikt tevens over camperplaatsen. Deze plaatsen liggen op ruime, comfortabele plaatsen op de camping.

Camping Diever prive sanitairKampeerplaats Comfort privé sanitairCamperplaats
Kampeerplaats Comfort privé sanitairCamperplaats

Recreatieteam in de vakanties

In het hoogseizoen organiseert het professionele recreatieteam van Camping Diever diverse originele activiteiten voor jong en oud. Vakantie is immers een feest.

Dagelijkse activiteiten voor de kinderen

Dagelijks kunnen kinderen gaan knutselen, dansen en leuke speelactiviteiten doen met het animatieteamteam.

Leuk, leuker, leukst!

In de zomervakantie organiseren we ook grotere activiteiten, zoals een speurtocht, playbackshow, kinderzeskamp. Op dé familiecamping in het bos zorgen wij altijd voor een leuk, origineel en wisselend recreatieprogramma, waar zowel jonge kinderen als volwassenen met veel plezier aan meedoen.

Camping Diever animatieAnimatieCamping Diever speeltuinSpeeltuin
AnimatieSpeeltuin

Blokhutten, Koekoeksnest, Pod en een BoomhutXXL

Willen de kinderen een spannende vakantie in een boom? Op Camping Diever is een échte BoomhutXXL te huur. De Boomhut XXL is geschikt voor maximaal 4 personen en voorzien van alle gemakken. Een compleet ingerichte keuken, gezellige woonkamer met een sfeervolle houtkachel en uiteraard comfortabele bedden en sanitair. De bedden zijn bij aankomst al voor u opgemaakt en ook liggen er handdoeken voor u klaar.

Wilt u met z’n 2-en eens een romantische vakantie in het bos doorbrengen, dan hebben wij voor u het Koekoeksnest en de Pod te huur.

BoomhutXXL Camping DieverBoomhut XXL 4-persoonsCamping Diever KoekoeksnestKoekoeksnest 2-persoons
Boomhut XXL 4-persoonsKoekoeksnest 2-persoons
Camping Diever blokhutXLLuxe blokhut 4-persoonsPod Huren Drenthe Camping DieverPod 2-persoons
Luxe blokhut 4-persoonsPod 2-persoons
'Luxe, gezellig en kindvriendelijke camping in het bos'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 591644 Bezoek onze website Haarweg 2 7981 LW Diever (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail ONZE CORONA MAATREGELEN Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven