Camping Het Noordenveld

Camping Het Noordenveld in Drenthe is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een nationaal park met een grote verscheidenheid aan bosgebieden, afgewisseld met heidevelden en zandverstuivingen. Van hieruit kunt u prachtige fiets- en wandeltochten maken. Ook liggen Nationaal Park Dwingelderveld en De Weerribben-Wieden in de nabije omgeving. De gasten zijn dan ook erg enthousiast over de omgeving; ,,heel afwisselend, mooi centraal en wij kunnen alle kanten uit”, zijn veel gehoorde uitspraken.

Camping Noordenveld overzicht over het terrein

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 551502 Bezoek onze website Smitstede 1 7983 LA Wapse (Drenthe)

Faciliteiten van Camping Het Noordenveld

Toeristische plaatsenComfortplaatsenCamperplaatsenPipowagen te huur6 amp. electriciteitVerwarmd sanitairMindervaliden faciliteitenWasseretteOverdekte fietsenstallingOplaadpunt E-bikeBroodjesserviceBibliotheekJeu de boulesbaanKruidentuintjeAutovrijWifi (gratis)

Kamperen in Drenthe

Camping Het Noordenveld heeft 25 ruime comfortplaatsen, allen voorzien van tegels, watertappunt en een aansluiting voor afvalwater. Ons sanitair gebouw ‘t Washokke, gebouwd in landelijke stijl, is sfeervol en zeer ruim opgezet en is voorzien van vloerverwarming.
Onze doelgroep is de recreatieve kampeerder, zonder kinderen, die heel bewust op zoek is naar rust, ruimte en een hoog comfortniveau van de aanwezige voorzieningen.

Camping Noordenveld comfortplaats-tegelplateauComfort kampeerplaats met tegels onder voortentCamping Noordenveld praathuisjeGezellig kletsen onder het afdak
Comfort kampeerplaats met tegels onder voortentGezellig kletsen onder het afdak
Camping Noordenveld sanitairgebouw WashokkeSanitairgebouw 't WashokkeSanitairgebouw 't Washokke interieurSanitairgebouw 't Washokke interieur
Sanitairgebouw 't WashokkeSanitairgebouw 't Washokke interieur

Camping Het Noordenveld biedt u rust en ruimte. Vanaf de camping is het genieten van het uitzicht over de landerijen en de prachtige luchten en zonsondergangen in Drenthe.

Camping Noordenveld ruime kampeerplaatsenCamping Noordenveld zonsondergang

Omgeving van Camping Het Noordenveld

Vanaf de camping hebt u vele mogelijkheden om te wandelen en te fietsen in Drenthe via de knooppunten. Ook lopen er diverse fietsroutes langs de camping. Verder is er veel te zien in de omgeving zoals de sfeervolle brinkdorpen, diverse musea, braderieën of winkelen in een grote stad. Kortom vele mogelijkheden om u te vermaken in Drenthe. In de omliggende dorpen zijn er diverse restaurants te vinden, waar u lekker kunt eten, ook op loopafstand van Camping Het Noordenveld.

Schotse hooglanders Drents-Friese WoldSchotse hooglanders in het Drents-Friese WoldEchtpaar dat kaart leest
Schotse hooglanders in het Drents-Friese Wold
'Onze gasten zijn erg enthousiast over de omgeving'
'De camping ligt erg centraal en je kunt alle kanten uit'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 551502 Bezoek onze website Smitstede 1 7983 LA Wapse (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Wat anderen zeggen op Zoover Plattegrond camping Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven