Camping De Goede Weide Recreatie

Rustige mini-camping midden in de natuur.

De camping ligt in het hart van Nationaal Park Drents-Friese Wold, bijna op de grens van Drenthe en Friesland. Het terrein biedt een geweldig uitzicht op een uitgestrekt natuurgebied. Vanaf de camping hebt u direct toegang tot één van de grootste natuurgebieden van Nederland.

Op de camping zijn 28 ruime gevarieerde plaatsen, waarvan er 1 plek wordt verhuurd voor Glamping (safaritent voor de verhuur).

Tevens is er een groepsaccommodatie voor 14 personen op ons erf en is de camping ook een overnachtingsgelegenheid voor wandelaars, fietsers en reizigers met een huifkar.

Ook met uw paard bent u van harte welkom. Wij hebben stallen, een rijbak en weidegang te bieden.

Camping De Goede Weide luchtfoto

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 388484 Bezoek onze website Oude Willemsweg 1 8439 SM Oude Willem (Drenthe)

Faciliteiten op mini-camping De Goede Weide

Safaritent verhuurOverdekte fietsenstalling6 Amp stroomVerwarmd sanitairWasseretteBroodjesservicePaardenfaciliteitenKinderboerderijSpeeltuinJeu de boules baanSkeltersTafeltennistafel (overdekt)Tafel voetbalspel (overdekt)Fiets- en huifkarverhuurOplaadpunt e-bikeWifi
Camping De Goede Weide kamperenLekker ruim kamperenCamping De Goede Weide glampingGlamping in een safari tent
Lekker ruim kamperenGlamping in een safari tent

Vanaf de camping heeft u direct toegang tot het Drents-Friese Wold. Wij zijn gastheer van het gebied en kunnen u uitstekend informeren over dit nationaal park en wat het natuurgebied u te bieden heeft.

Voor de kinderen hebben we een kinderboerderij met kippen, konijnen, geitjes en Shetland pony’s. Ook zijn er diverse speeltoestellen en een zandbak.

Camping De Goede Weide kinderboerderijKinderboerderij met o.a. geitjesCamping De Goede Weide zandbakSpeeltuin met zandbak
Kinderboerderij met o.a. geitjesSpeeltuin met zandbak

Huifkarverhuur Estelle

Een huifkar met menner kan gehuurd worden voor familiedagen, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje ,korte vakanties, etc. bij Huifkarverhuur Estelle. De huifkar kan eventueel gehuurd worden compleet met catering en BBQ arrangement of met picknick manden.

Huifkarverhuur EstelleMet een huifkar door het Drents-Friese WoldHuifkarverhuur Estelle Caya-voor-de-huifkarCaya voor de huifkar
Met een huifkar door het Drents-Friese WoldCaya voor de huifkar

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 388484 Bezoek onze website Oude Willemsweg 1 8439 SM Oude Willem (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Wat anderen zeggen op Zoover Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven