Camping Hoeve aan den Weg

Camping Hoeve aan den Weg ligt midden in het schitterende Nationaal Park Drents-Friese Wold nabij de gemoedelijke dorpen Diever en Dwingeloo. Een bijzonder en verrassend natuurgebied met uitgestrekte bossen, heidevelden, vennetjes en vrij toegankelijke reservaten waar schapen en koeien vrij rond lopen.

Vanaf de camping zijn er talloze fiets- en wandelmogelijkheden. Er zijn vele mogelijkheden voor zowel de rustzoeker als de actieve toerist. In de directe omgeving zijn recreatieplassen, gezellige dorpen, bezoekerscentra en vele onverwachte recreatiemogelijkheden.

Hoeve aan den Weg luchtfoto

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387269 Bezoek onze website Bosweg 12 8439 SN Oude Willem (Drenthe)

Faciliteiten op Camping Hoeve aan de Weg

Toeristische plaatsenSeizoen- en jaarplaatsenChalet- en lodge verhuurVerwarmd sanitairPrivé wascabinesInvalide- en seniorenruimteRecreatieruimteRecreatieteamWinkeltjeBroodjesserviceEetcafe/snackbar terrasFietsverhuurOplaadpunt e-bikesSpeeltuinSport- en speelveldJeu de boulesbaanDierenweideWasseretteVerwarmd buitenzwembadWifi

Knusse familiecamping

Camping Hoeve aan den Weg is een knusse familiecamping met vele voorzieningen. De ruime staanplaatsen zijn voorzien van een grasbodem en liggen rondom gezellige veldjes. Zij bieden gerieflijke ruimte aan alle kampeerders. Tevens zijn de toiletgebouwen verwarmd, waardoor u ook in het voor en na-seizoen comfortabel kunt douchen.

Er is een gezellig restaurant, waar u kunt kiezen een uitgebreide lunch- en dinerkaart met diverse broodjes, vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Ook hebben wij pizza’s, pannenkoeken en diverse soorten ijsjes. In onze snackbar treft u een ruime keuze aan van snacks en afhaalmaaltijden.

Hoeve aan den Weg kampeerveldKampeerveldHoeve aan den Weg kampeerveldKampeerveld
KampeerveldKampeerveld

Verwarmd buitenzwembad

Ook de kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. Zo is er een verwarmd buitenzwembad en een speeltuin. In het hoogseizoen is er de hele dag een geweldig recreatieprogramma waar de kinderen zich bij kunnen uitleven.

Hoeve aan den Weg zwembadVerwarmd zwembadHoeve aan den Weg recreatieteamAnimatie met de kinderen
Verwarmd zwembadAnimatie met de kinderen

Luxe Lodge-tent huren

Mocht u een nieuwe kampeerervaring willen meemaken dan raden wij u de luxe lodge-tent aan. Deze zijn zeer ruim en luxe ingericht en van alle gemakken voorzien.

Hoeve aan den Weg luxe lodge
Hoeve aan den Weg luxe lodge-tent interieurLuxe lodge-tent interieurHoeve aan den Weg luxe lodge-tent interieurLuxe lodge-tent interieur
Luxe lodge-tent interieurLuxe lodge-tent interieur
'Wij bezorgen u een fijne vakantie'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387269 Bezoek onze website Bosweg 12 8439 SN Oude Willem (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven