Camping Rotandorp

Camping Rotandorp is een kleinschalige camping in de bosrijke natuur op de grens van Drenthe en Friesland. Zowel in het voor-, hoog- en naseizoen wordt u gewekt door de geluiden van de natuur. Overdag wandelend en fietsend de omgeving van Nationaal Park Drents-Friese Wold verkennen en de avond doorbrengen bij de caravan. Of even heerlijk genieten van een hapje en een drankje in de gezellige kantine of op de veranda.
Camping Rotandorp biedt u een heerlijk verblijf om tot rust komen.

Op 2,5 km afstand van de camping ligt het recreatiegebied de Spokedam. Hier kunt u heerlijk zwemmen in recreatieplas de Spokeplas of in het naast gelegen openluchtzwembad de Dobbe.

Camping Rotandorp Noordwolde

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0561 - 431227 Bezoek onze website Vallaatweg 4 8391 MB Noordwolde (Friesland)

Faciliteiten op Camping Rotandorp

Toeristische plaatsenSeizoenplaatsenStacaravanplaatsenCamperplaatsenStacaravan verhuurAfsluitbare wascabinesFamiliedoucheBabyruimteKantine met terrasSnackbarFietsverhuurSpeeltuinSpringkussenJeu de boulesbaanWasseretteWifi

Kleinschalige camping op de grens van Friesland en Drenthe

Onze camping heeft ruim 70 plaatsen van 120 m², verdeeld over acht beschutte veldjes. Op het terrein treft u veel groen aan. Dat betekent ook, dat er veel vogeltjes zijn. De veldjes zijn goed onderhouden en hebben drainage, zodat u droge voeten houdt.

Camping Rotandorp kampeerveldjeCamping Rotandorp Kampeerveld

Stacaravan huren op gemoedelijke camping

Kiest u voor gemak, dan huurt u een stacaravan. Na het uitpakken van uw koffers kan uw vakantie meteen beginnen. Fietsen en wandelen in de prachtige natuur of lekker uitrusten op een terrasje en genieten van de zon.

Camping Rotandorp HuurcaravanCamping Rotandorp Huurcaravan

Camperplaatsen

Camping Rotandorp beschikt over 4 verharde camperplaatsen met vuilwater stortplaats en waterinname punt.

Camping Rotandorp CamperplaatsCamping Rotandorp Camperplaatsen

Selecteer de accommodatie en reserveer uw vakantie onlineVaste standplaats

Camping Rotandorp heeft 21 vaste standplaatsen. Plaatsen waar u uw eigen stacaravan of chalet neerzet. Gedurende het kampeerseizoen kunt u onbeperkt gebruik maken van uw stacaravan of chalet en van de voorzieningen van de camping.

Neem contact met ons op voor informatie over beschikbare plaatsen.

Vaste Standplaatsen Camping Rotandorp DrentheVaste Standplaatsen Camping Rotandorp Drenthe

Wandelen en fietsen in de omgeving van Noordwolde

Zuidoost Friesland is een heerlijk wandel- en fietsgebied; het Nationaal Park Drents-Friese Wold, de Friese wouden met hun heide, bossen, zandverstuivingen, vennen en coulissenlandschappen. Honderden kilometers wandel- en fietspaden zorgen er voor dat u iedere dag weer nieuwe gebieden ontdekt. Via de fietsknooppunten zet u de mooiste routes uit. Zet ook eens de fietsen achter op de auto en geniet van het waterrijke Nationaal Park Weerribben-Wieden, het gebied rond Giethoorn.

Vanaf de camping loopt u zo de bossen in voor een ontspannen wandeling. Terug op de camping vindt u dezelfde rust als tijdens uw wandeling. Bij de receptie kunt u wandel- en fietskaarten kopen en adviseren wij u graag over de mooiste route

Wandelaars Drents Friese WoldFietsers Drents-Friese Wold
'Rustige camping op de grens van Drenthe en Friesland'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0561 - 431227 Bezoek onze website Vallaatweg 4 8391 MB Noordwolde (Friesland)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven