Camping Wittelterbrug

Camping Wittelterbrug is knus, compleet, kindvriendelijk en geliefd om de centrale ligging tussen de natuurgebieden van het Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. In deze nationale parken kunt u eindeloos fietsen en wandelen. En onze camping is een 4-sterren ANWB camping.

Op de camping is een overdekt, verwarmd zwembad, dat bij mooi weer verandert in een open bad. Er is een gezellige bar-restaurant ‘De Drentse Boet’ waar we plateservice en pannenkoeken hebben, een (snack)afhaalservice, speeltuin, sport- en speelveld, jeu de boulesbaan, fietsverhuur, sanitairgebouwen en een actief recreatie programma voor het hele gezin. Kortom: zwemmen, wandelen, fietsen, vissen, knutselen, puzzelen, speuren, spelen of gewoon luieren, dat kan allemaal op en rond Camping Wittelterbrug.

Onze camping beschikt in de vakantieperiodes over een professioneel recreatieteam, om uw kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen.

Naast de camping ligt uitstekend viswater.

Camping Wittelbrug kamperen

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521-598288 Bezoek onze website Wittelterweg 31 7986 PL Wittelte (Drenthe)

Faciliteiten op Camping Wittelterbrug

ComfortplaatsenSeizoen- en jaarplaatsenHuurcaravans2 Sanitairgebouwen (één verwarmd) Baby- en peuterwasruimteOverdekte afwas- en groentewasplaatsenWinkeltjeRestaurant/cafetariaBroodjes serviceWasseretteSpeeltuinSportveldRecreatieteamJeu de boulesbaanFietsverhuurOplaadpunt e-bikeWifiOverdekt zwembad (25°C)
Camping Wittelbrug kamperenCamping Wittelterbrug Kamperen

Stacaravan- en kampeerbungalow verhuur

Stacaravans verhuur

Wij hebben diverse stacaravans en kampeerbungalows te huur. Waarin u heerlijk uw vakantie kunt doorbrengen. De stacaravans zijn van alle gemakken voor zien, zoals een toilet, douche, 2 slaapkamers en digitenne. Verder heeft u beschikking over een volledig ingerichte keuken en buiten van een overdekt terras met een stoelen en een picknicktafel.

Kampeerbungalow verhuur

De kampeerbungalow is een een kruising tussen tent en bungalow. Een kampeerbungalow is een vriendelijk ogende zeskantig houten huisje met een oersterk lichtdoorlatend zeildak. Het grootste deel van de kampeerbungalow dient als woonruimte. De slaapkamertjes (één met een 2-persoonsbed en één met stapelbed) zijn door houten wanden gescheiden van de woonruimte. Een slaapbank dient als slaapplaats voor een 5e- en een 6e persoon. De kampeerbungalows zijn zeer compleet ingericht van kachel tot en met koffie maatschepje. Douche en toilet ontbreken in de kampeerbungalow. Hierdoor is het huisje nu juist een kampeermiddel!

Camping Wittelterbrug kampeerbungalowKampeerbungalowCamping Wittelterbrug verhuur stacaravanHuurcaravan
KampeerbungalowHuurcaravan

Jaarplaatsen

De camping heeft 105 jaarplaatsen.
De oppervlakten van de jaarplaatsen variëren van 150 m² tot ruim 250 m². Een extra grotere plek is mogelijk.

Elke jaarplaats beschikt over:
• 10 ampere elektra
• aansluiting op diep riool
• wateraansluiting met 2 bar
• wifi als optie
• t.v. en radio signaal als optie
• privacy is gewaarborgd door middel van beplanting.

Camping Wittelterbrug jaarplaats

Seizoenplaatsen

De camping heeft 45 seizoenplaatsen.
De seizoenplaatsen (van 1 april tot en met 31 oktober) liggen verspreid over het park, zowel in de zon als in de schaduw.

Elke seizoenplaats beschikt over:
• 10 amp. elektra aansluiting
• eigen koud watertappunt
• eigen riool afvoer met putje en aansluiting voor slang
• privacy is gewaarborgd door afscheiding met beplanting

Camping Wittelterbrug seizoenplaats

Camping met verwarmd zwembad

Op familiecamping Wittelterbrug ligt een prachtig overdekt zwembad met warm water van minstens 25°C.  Bij mooi weer gaat het dak open en verandert het in een openluchtzwembad, zodat u het hele kampeerseizoen kunt genieten van zwemmen in een warm bad. Er is een diep bad en een kleuterbad aanwezig, dé basis voor een heerlijke kampeervakantie in Drenthe.

Camping Met Verwarmd Zwembad DrentheCamping Wittelterbrug Overdekt Verwarmd Zwembad
'Familiecamping voor jong en oud met zwembad'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521-598288 Bezoek onze website Wittelterweg 31 7986 PL Wittelte (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven