Camping Zonnekamp

Familiecamping net buiten het kleine dorpje Zorgvlied in Drenthe

Deze camping ligt in het Nationaal Park Drents-Friese Wold en is het hele jaar open. Direct vanaf de camping kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Camping Zonnekamp is uitermate geschikt voor gezinnen, rustzoekers en de actieve toerist en is onderverdeeld in jaar-, seizoen- en toeristische kampeerplaatsen. En heb je geen eigen kampeermiddel, wij verhuren ook 3 moderne chalets, waarvan twee op de toeristische velden staan. De ideale mogelijkheid om met een grotere groep in combinatie met de naastgelegen kampeerplaatsen samen te kamperen. Er zijn ook nog jaarplaatsen beschikbaar.

Sinds ca. 55 jaar leidt de familie Reinbergen deze van alle gemakken voorziene camping. In ons knusse petit-restaurant ’t Boskefé Kobus kunt u terecht voor een goede maaltijd of een ‘snelle’ snack. Houdt u van een kaartje leggen, biljarten of gooit u graag een hengeltje uit, ook dan is camping Zonnekamp de vakantieplek bij uitstek.

Camping Zonnekamp eetcafe

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 – 387257 Bezoek onze website De Ruyter de Wildtlaan 7 8437 PC Zorgvlied (Drenthe)

Faciliteiten van Camping Zonnekamp

Toeristische plaatsenSeizoen- en jaarplaatsenCamperplaatsen6 Amp stroomaansluitingHuurchaletsHuurtentenRecreatiezaalRecreatieteamSportveldVisvijverKinderboerderijRestaurantBroodjesserviceWasseretteWifi
Camping Zonnekamp toeristische plaatsToeristische plaatsenCamping Zonnekamp jaarplaatsen rond de visvijverJaarplaatsen
Toeristische plaatsenJaarplaatsen

Familiecamping

Omdat wij een familiecamping zijn, vinden wij dat de ouders pas echt vakantie hebben, als de kinderen zich goed kunnen vermaken. Daarom is er een recreatieteam in het hoogseizoen aanwezig om de kinderen bezig te houden met sport en spel. Hiervoor is een speciaal jeugdgebouw met alle voorzieningen, waar ook bij minder goed weer diverse activiteiten kunnen plaatsvinden.

Camping Zonnekamp recreatie voor kinderenRecreatie voor de kinderenCamping Zonnekamp speeltuinSpeeltuin
Recreatie voor de kinderenSpeeltuin

Huur chalet

Op onze camping kunt u ook een chalet huren. Wij beschikken over vier ruime 4-persoonschalets met veranda, waarvan 1 met sauna. Alle chalets zijn dwars geplaatst, waardoor u een mooi uitzicht heeft over het kampeerveld. Het ruime terras is deels overdekt. Tijdens uw verblijf in het chalet kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping in Drenthe.

Camping Zonnekamp Chalet ZunnegienComfort chaletCamping Zonnekamp huurcaravanComfort-Plus chalet
Comfort chaletComfort-Plus chalet
'Uniek.....voor visliefhebbers hebben wij een visvijver'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 – 387257 Bezoek onze website De Ruyter de Wildtlaan 7 8437 PC Zorgvlied (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Plattegrond Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven