Camping Zonnekamp

Familiecamping net buiten het kleine dorpje Zorgvlied in Drenthe

Camping Zonnekamp geeft al meer dan 60 jaar kampeerplezier, ligt in het Nationaal Park Drents-Friese Wold en is één van de weinige campings, waar u ook kunt kamperen in de winter. Direct vanaf de camping kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken op de uitstekende wandel- en fietspaden. Camping Zonnekamp is uitermate geschikt voor rustzoekers, gezinnen en de actieve toerist en is onderverdeeld in jaar-, seizoen- en toeristische kampeerplaatsen. Hebt u geen eigen kampeermiddel, geen probleem wij hebben 5 chalets in de verhuur. Twee daarvan staan naast elkaar op een toeristisch veld, waardoor het de mogelijkheid bied om met een grote groep in combinatie, met de naast gelegen kampeerplaatsen, samen te kamperen. De andere chalets staan tussen de jaarplaatsen, zelfs eentje met sauna.

Camping Zonnekamp Heide Uitzicht

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 – 387257 Bezoek onze website De Ruyter de Wildtlaan 7 8437 PC Zorgvlied (Drenthe)

Faciliteiten van Camping Zonnekamp

Toeristische plaatsenSeizoen- en jaarplaatsenCamperplaatsenVerhuurchaletsRecreatiezaalJeu de boulesbaanSportveldSpeeltuinTafeltennistafelVisvijverRestaurantBroodjesserviceMini biebWasseretteWifi
Zonnekamp Toeristische PlaatsToeristische plaatsenCamping Zonnekamp JaarplaatsenJaarplaatsen
Toeristische plaatsenJaarplaatsen

Familiecamping

Voor de jeugd van nu is er een speeltuin, sportveld, tafeltennistafel en in het hoogseizoen worden er een aantal dagen van de week leuke activiteiten georganiseerd.

Ook voor de jeugd van vroeger zijn er leuke dingen te beleven. Denk aan workshops, jeu de boules, klaverjassen, biljarten, haak en brei café of gewoon een hengeltje uitgooien in onze visven.

Camping Zonnekamp recreatie voor kinderenRoofvogelshowCamping Zonnekamp Zorgvlied Jeu De BoulesJeu de boules
RoofvogelshowJeu de boules

Huur chalet

Wij beschikken over vier  ruime 4-persoons comfort chalets met veranda, en één stacaravan geschikt voor 2 personen.

Twee van de chalets staan naast elkaar op een toeristisch veld, waardoor ze geschikt zijn om met een groep te kamperen in combinatie met toeristisch kamperen. De andere twee chalets staan tussen de jaarplaatsen en één ervan beschikt zelfs over een sauna. De stacaravan bevindt zich, net als twee van de chalets, tussen de jaarplaatsen. Deze stacaravan heeft een vintage stijl met een mengeling van toen en nu.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping in Drenthe.

Camping Zonnekamp Verhuurchalet DrentheComfort chalet op toeristisch veldCamping Drenthe Zonnekamp VerhuurchaletComfort-Plus chalet
Comfort chalet op toeristisch veldComfort-Plus chalet

Eetcafé ’t Boskefé Kobus

Camping Zonnekamp heeft een gezellig eetcafé met terras, ’t Boskefé Kobus. Hier ervaart u nog de gemoedelijke sfeer van vroeger maar wel met een moderne twist. ’s Ochtends kunt u hier vanaf 10:00 uur terecht voor een krantje of ‘veur ’n happien en ’n draankien’. Op het royale terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de zon, de langskomende fietsers, wandelaars, ruiters en huifkarren. Het terras is direct gelegen aan een prachtige fiets-, wandel- en ruiterroute door het Nationaal Park het Drents Friese Wold.

Camping Zonnekamp Boskefe TerrasCamping Zonnekamp Eetcafe Bar
'Uniek.....voor visliefhebbers hebben wij een visvijver'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 – 387257 Bezoek onze website De Ruyter de Wildtlaan 7 8437 PC Zorgvlied (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Plattegrond Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven