Camping De Blauwe Lantaarn

Kindvriendelijke camping tussen Diever en Appelscha

Camping de Blauwe Lantaarn is een kindvriendelijke camping aan de rand van het Drents-Friese Wold. Onze familiecamping heeft een gezellige indeling met veel bomen en hagen, als gevolg daarvan hebt u veel privacy en sfeer. Bij ons kunt u kamperen met eigen tent of caravan. U kunt ook kiezen voor het huren van een 4- of 6-persoons Veranda Chalet of landelijk vakantiehuisje.

De camping is gelegen op de grens van Drenthe en Friesland, tegen natuurgebied Drents-Friese Wold. Daarom is de camping de perfecte uitvalsbasis voor de meest uiteenlopende uitstapjes.

Wilt u een eigen plekje op de camping, niet voor een paar weken, maar voor een heel seizoen? Of misschien zelfs wel voor meerdere seizoenen? Daarom heeft de camping ook diverse jaarplaatsen beschikbaar. Het brengt u in de gelegenheid om Drenthe en Friesland eens voor langere tijd te ontdekken.

Deze foto toont een camper en een bungalowtent

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387258 Bezoek onze website Wateren 5 8438 SB Wateren (Drenthe)

Faciliteiten van Camping De Blauwe Lantaarn

Toeristische plaatsenSeizoen- en jaarplaatsen16 Amp stroomaansluitingSanitairgebouw (verwarmd)WasseretteVakantiehuisjesVerandachaletsRecreatieteamRecreatieruimteBinnenspeeltuinSpeeltuinen met zandbakTrampolinesSport- en volleybalveldZwembad met kleuterbadKantine met snackbarWifi
Camping De Blauwe Lantaarn toeristische plaatsCamping Blauwe Lantaarn Wateren

De camping is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.

Op het terrein bevindt zich een mooi zwembad met kleuterbad, een reguliere trampoline, een grote air-trampoline, drie speeltuinen en een sportveld. Voor als het een dagje wat minder weer is, hebben wij een geweldig leuke binnenspeeltuin met powertoren, glijbanen en andere hindernissen.

In het hoogseizoen is er de hele dag een leuk recreatieprogramma met activiteiten voor alle leeftijden.

De camping heeft een ruime kantine met snackbar en op het hele terrein is WiFi aanwezig.

Camping Blauwe Lantaarn binnenspeeltuinBinnenspeeltuinCamping Blauwe Lantaarn Wateren ZwembadHet nieuwe zwembad (2020)
BinnenspeeltuinHet nieuwe zwembad (2020)

Chalets met veranda

Wilt u lekker luxe op vakantie of heeft u geen eigen tent of caravan? In onze verhuuraccommodaties kunt én genieten van een eigen accommodatie én van het buitenleven, zoals dat op een camping hoort.

Bekijk hier onze verschillende VerandaChalets voor 4- of 6 personen of ons Vakantiehuisje.

Camping Blauwe Lantaarn Veranda chaletChalet met verandaCamping Blauwe Lantaarn Veranda ChaletVerandaChalet 6 persoons
Chalet met verandaVerandaChalet 6 persoons

Omgeving

Onze camping ligt aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier vind je bossen, heidevelden, prachtige zandverstuivingen en vennetjes. Fantastische natuur waarin je kan wandelen, fietsen of paardrijden. In de buurt vind je de knusse dorpjes Diever, Dwingeloo en Appelscha met hun gezellige horeca en verschillende bezienswaardigheden en activiteiten.

'Camping in Drenthe voor jong en oud'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387258 Bezoek onze website Wateren 5 8438 SB Wateren (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail ONZE CORONA MAATREGELEN Bezoek onze website Plattegrond camping Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven