RCN Vakantiepark De Roggeberg

RCN Vakantiepark de Roggeberg in Friesland is een van de 18 vakantieparken van Recreatiecentra Nederland. U kunt bij ons het hele jaar door kamperen en een bungalow, chalet of mobil home huren.

Voor jong en oud is van alles te doen, van fossielen opgraven en midgetgolfen tot tennissen. En wat dacht u er van om het grootste ongerepte natuurgebied van Noord-Nederland naast de deur te hebben. Het Drents-Friese Wold, natuurlijker en mooier kan het niet. U kunt hier eindeloos fietsen en wandelen en het staat in de top 3 van de mooiste ATB routes. Deze routes lopen pal naast ons park.

Grenzend aan het Nationaal Park Drents Friese Wold, ligt RCN Vakantiepark de Roggeberg in het middelpunt van Noord Nederland. Een ideale plek om van daaruit, de noordelijke provincies te ontdekken.

RCN schrijf je groen. Wij hebben in de afgelopen periode 120 vogelkasten op ons terrein opgehangen voor de koolmees, de pimpelmees en de mus, 3.000 m² biostroken met wilde bloemen aangelegd en een mooi insectenhotel geplaatst.

Kortom er is zoveel op en rondom ons park te beleven. Kom hier genieten van de rust en ruimte, die we u kunnen bieden.

Roggenberg Vakantiepark Iappelscha kampeerplaatsen zandbak

 

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

085 - 0400700 Bezoek onze website De Roggeberg 1 8426 GK Appelscha (Friesland)

Faciliteiten op RCN Vakantiepark De Roggeberg

Toeristische plaatsenComfortplaatsenPrivé sanitair10 Amp stroomTrekkershutMindervaliden faciliteitenBroodjesserviceMinishopBrasserieBrood & SnackWasseretteSpeeltuinenSportveldBeachvolleybalveldPannakooiFiets- en skelterverhuurRecreatieruimteOverdekte speelplaatsRecreatieteamWaterspeelparadijsTennisbaanJeu-de-boulesbaanBoemeltreintjeKlimtorenOutdoor paintballenGolfbaan (naast het park)Zwembad (naast het park)WifiOnline boodschappenservicePizzabezorgservice

Kamperen het hele jaar

Natuur |  Ruimte | Rust | Ontspanning | Genieten | 365 dagen per jaar

Op RCN Vakantiepark De Roggeberg zijn alle kampeerplaatsen omringd door bomen en struiken, wat zorgt voor een persoonlijke, kleinschalige sfeer. De kampeerplaatsen zijn minimaal 100 vierkante meter en allemaal voorzien van een elektra-aansluiting.
De 6 sanitaire voorzieningen zijn nooit ver weg en in het voorjaar van 2019 zijn twee sanitaire gebouwen geheel gerenoveerd. Er is ook sanitair voor minder-validen.
De speciale comfortplaatsen hebben wateraansluiting, rioolafvoer en centrale antenne-aansluiting.
U kunt zelfs een privé sanitaire unit huren met eigen douche, toilet en wastafel.
Wifi ontvangst is op het gehele park gratis.

Bekijk beschikbaarheid

Rcn De Roggenberg Vakantiepark Drents Friese Wold Kampeerplaats prive sanitairRoggenberg Vakantiepark Appelscha camperplaats jeu de boules

Voor kinderen is er altijd wat te doen

Terwijl de kinderen zich vermaken op de airtrampoline, in de yalp sona, in het nieuwe waterspeelparadijs of in de overdekte speelplaats “et Stoefzaand”, geniet u met volle teugen van het prachtige groen rondom uw tent, caravan of accommodatie. Rust en ruimte vindt u hier optimaal.

Voor een verfrissende duik kunt u gratis gebruik maken van het openlucht zwembad het Bosbad naast het park. Slecht weer? U kunt gratis gebruik maken van het overdekte zwembad op 7 km afstand van ons park. Wel alleen in de recreatieve uren.

RCN De Roggeberg Vakantiepark overdekte speelplaatsOverdekte speelplaats Et Stoefzaand

Animatie

Op ons park is vanaf 1 april t/m 1 november in alle weekenden en schoolvakantie een animatieteam aanwezig. Zij organiseren van avondverhaaltjes, dansen tot grote muziekavonden.

Bekijk hier het recreatieprogramma.

U kunt fietsen (elektrisch), mountainbikes en E-choppers huren.

Er is een brasserie, snackbar, pizzeria en een broodcorner.

Rcn Roggeberg Vakantiepark Drents Friese Wold AlexRcn Roggeberg Vakantiepark Drents Friese Wold Yalp

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

085 - 0400700 Bezoek onze website De Roggeberg 1 8426 GK Appelscha (Friesland)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Arrangementen Reserveer online 2023

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven