Groepsaccommodatie Diever De Huntershof tot 42 personen

Groepsaccommodatie in Diever de Huntershof is gevestigd in een verbouwde Saksische dorpsboerderij uit 1865. Dit groepshuis is voor families, bedrijven, cursusgroepen en vakantieweken voor instellingen een sfeervolle verblijf. Deze groepsaccommodatie in Drenthe is geschikt voor groepen tot 32 of tot 42 personen. Tot 32 personen heb je de beschikking over de boerderij. Kom je met een grotere groep, dan kun je het naast gelegen Koetshuis erbij huren.

Groepsaccommodatie Huntershof Diever zithoek met gashaard

Groepsaccommodatie

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 590157 Bezoek onze website van Osstraat 2 7981 CA Diever (Drenthe)

Faciliteiten van Groepsaccommodatie De Huntershof

Vloerverwarming BGGashaardTelevisie/DVDspeler20 Slaapkamers20 Badkamers6-pits gasfornuisKoelkast/VriezerVaatwasserMagnetron/OvenSauna/HottubRecreatieruimteTafeltennistafelBeamer/OverheadprojectorFietsenbergingSpeelveldSpeeltoestellenCateringHuisdieren toegestaanRookvrijWifi

Verblijfsruimte

De verblijfsruimte op de begane grond is één grote ruimte van 115 m2 met verschillende hoekjes en functies.
Zo is er een gezellige zithoek rond de gashaard en een zithoek waar je televisie kunt kijken. Ook is er een bibliotheek met leestafel, waar met alle gezelligheid om je heen kan wegzinken in een boek. Of gezellig aan de bar lekker sterke verhalen vertellen. En er kan ook een biljartje worden gelegd.
Kortom, voor elk wat wils.

Groepsaccommodatie Huntershof Diever zithoek met televisieZithoek met televisieGroepsaccommodatie Huntershof Diever barBar
Zithoek met televisieBar
Groepsaccommodatie Huntershof Diever bibliotheekGroepsaccommodatie Huntershof Diever biljart

Slaapkamers

In de vakantieboerderij zijn 13 tweepersoons slaapkamers (3 kamers beneden) en 2 driepersoons slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele eenpersoons bedden en hebben eigen badkamers met douche, toilet en wastafel.

Het naastgelegen Koetshuis heeft nog 5 tweepersoons slaapkamers met een eigen badkamer, een royale huiskamer/vergaderruimte, keuken en eetruimte.

Groepsaccommodatie Huntershof Diever slaapkamer met badkamerGroepsaccommodatie Huntershof Diever badkamer

Eetkamer en keuken

Naast de compleet ingerichte luxe professionele keuken is er een aparte eetkamer. Deze eetkamer kan ook prima gebruikt worden als cursus of vergaderruimte.

Groepsaccommodatie Huntershof Diever eetkamerGroepsaccommodatie Huntershof Diever keuken

Rondom de groepsaccommodatie

Rondom de accommodatie ligt een speelveld en een ruime tuin met besloten terras met tuinmeubilair. In een afgesloten gedeelte van de tuin bevindt zich een ruime, hout gestookte kota sauna en hottub.

Groepsaccommodatie Diever De Huntershof ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold. Een prachtig nationaal park om fijn in te wandelen en te fietsen.

Groepsaccommodatie Huntershof Diever speelveld met speeltoestellenGroepsaccommodatie Huntershof Diever omsloten tuin met tuinmeubilair
Groepsaccommodatie Huntershof Diever KotasaunaGroepsaccommodatie Huntershof Diever Hottub

Vergaderingen, cursussen en bedrijfsseminars

Voor bedrijfsseminars is het mogelijk om een all-in arrangement te bespreken voor bijvoorbeeld 20 personen; u verblijft dan in éénpersoons kamers en heeft de beschikking over meerdere vergader- en ontspanningsruimten. Uiteraard gaat dit met volledige verzorging en kunnen audiovisuele hulpmiddelen geregeld worden. Aangezien dit maatwerk betreft, bespreken wij graag uw wensen om tot een resultaat gerichte bijeenkomst te komen in een ontspannen en informele sfeer. Vanzelfsprekend bent u dan als enige groep onze gast en bent u onder elkaar.

Groepsaccommodatie Huntershof Diever eetkamerVergaderruimte boerderijGroepsaccommodatie Huntershof Diever cursusruimte KoetshuisVergaderruimte Koetshuis
Vergaderruimte boerderijVergaderruimte Koetshuis

Groepsaccommodatie

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 590157 Bezoek onze website van Osstraat 2 7981 CA Diever (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online Tips voor een familieweekend

Ga snel naar alternatieve accommodaties:

Terug naar boven