Hotel De Wapser Herberg

Het 4 sterren hotel heeft moderne, luxe kamers en een uitstekend restaurant genaamd Herberg van Wapse. De perfect locatie voor uw overnachting, diner, feesten en partijen.

Een uitstekende uitvalsbasis om drie van de mooiste Nationale Parken van Nederland te ontdekken, het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld en de Weerribben.

Wij hebben een verwarmd buiten terras, overdekt door de grootste parasol van Drenthe. Geniet buiten van uw aperitiefje, in de mooie serre van uw diner en rondom de loungehaard van uw koffie.

Tevens beschikken wij over een mooie multifunctionele ruimte voor feesten, vergaderingen, familiedagen en nog veel meer.

De Wapser Herberg terrassen hotelkamers

Hotels en B&B

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 551278 Bezoek onze website Ten Darperweg 104 7983 KP Wapse (Drenthe)

Faciliteiten van Hotel De Wapser Herberg

Douche/bad/toilet Kabel TV en radio Koffie en thee op de kamerFöhnRestaurant à la carteVerwarmd (overkapt) terrasFietsverhuurE-bike verhuurOplaadpunt E-bike WiFi (gratis)
Hotel De Wapser Herberg kamer met terrasLuxe kamer met terrasWapser Herberg Comfortkamer Met BalkonComfort kamer 1e verdieping met balkon
Luxe kamer met terrasComfort kamer 1e verdieping met balkon

Gezellig familiehotel met 4 sterren

Het hotel is een gezellig familiehotel, nostalgisch ingericht met veel antiek en verzamelingen zoals: oud gereedschap, koffiemolens, koffie- en theepotten, strijkijzers, meubel gereedschap, fietslantaarns, blikken en bussen.

De hoteltuin is prachtig aangelegd met een vijver en waterval en een glooiend gazon met veel bankjes om te zitten en te genieten van de rust.

En een groot verwarmd buitenterras met de grootste parasol van het noorden.

Hotel De Wapser Herberg restaurant serreLekker eten in de serre van het restaurantHotel De Wapser Herberg overdekt verwarmd terrasDe grootste parasol van Drenthe
Lekker eten in de serre van het restaurantDe grootste parasol van Drenthe

Restaurant

Het restaurant Herberg van Wapse staat bekend om haar gevarieerde kaart. Bekijk de menukaart en ontdek onze gerechten van Drentse en Friese bodem, bereid met exclusieve streekproducten.

De bediening kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Naast het adviseren over de diverse gerechten op de menukaart, adviseren wij u ook over onze wijnkaart met een aantal prachtige wijnen, die goed te combineren zijn met onze gerechten.

Chefkok Jan Sietsma met zijn brigade zorgen voor een grote variatie in de gerechten. Dit team zet voor u een toegankelijke gerechten neer, die kwalitatief op topniveau wordt uitgevoerd. Waar u ook zin in heeft, u zult altijd iets vinden; van vlees en vis tot vegetarisch, van een uitgebreid diner tot even snel wat eten.

Restaurant De Wapser Herberg chefkok Jan Sietsma
'Luxe en sfeer in een prachtige omgeving'

Hotel en B&B

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 551278 Bezoek onze website Ten Darperweg 104 7983 KP Wapse (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere hotels en bed & breakfast:

Terug naar boven