Eetcafe ’t Boskefé Kobus

Een biezunder plakkien, of zoals men in deze streek zegt: Blide da’j d’r binnnen, ie bin hier veur een happien en een draankien op de goede plak.

’t Boskefé Kobus is een klein gezellig eetcafé met een mooi royaal terras van Camping Zonnekamp. Hier ervaart u nog de gemoedelijke sfeer van vroeger, maar wel met een moderne twist. Op het royale terras kunt u heerlijk zitten en genieten van de zon, de langskomende fietsers, wandelaars, ruiters en huifkarren. Het terras ligt aan diverse mooie fiets-, wandel- en ruiterroutes door het Nationaal Park Drents Friese Wold. Hierdoor is ons mooie terras zowel toegankelijk voor campinggasten als voor toeristen en dorpsbewoners.

Camping Zonnekamp Eetcafe Bar

 

Restaurant

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 – 387257 Bezoek onze website De Ruyter de Wildtlaan 7 8437 PC Zorgvlied (Drenthe)

Faciliteiten van ’t Boskefé Kobus

Warme en koude drankenIJsBelegde broodjesLunchPlateserviceFrituurgerechtenSnacksAfhaalmaaltijden
Camping Zonnekamp Boskefe InterieurCamping Zonnekamp Boskefe interieur

Koffietijd vanaf 10:00 uur

De koffie wordt gezet van versgemalen bonen. Lekker met bijvoorbeeld een warme wafel met kersen en slagroom of een heerlijk warm stuk appeltaart. Ook serveren we een verrassende kop koffie met allerlei lekkers, o.a. een Kolonieturfje en een alcoholische knipoog.

Lunch tussen 12:00 en 15:00 uur

Al onze broodjes worden dagelijks vers afgebakken. Niet alleen gebruiken we deze voor het maken van een uitsmijter, maar ook o.a. voor ons broodje ‘Zadelpijn’ (2 plakken bruinbrood, belegd met tomaat en kaas, even in de oven en als finishing touch bestrooid met een vleugje dille). Of een lekker broodje Klapband of toch liever 2 krokketen met heerlijk vers brood? Bekijk hier de lunchkaart.

Borrelen van 12.00 uur tot sluit

Gezellig met z’n tweetjes of samen met vrienden en familie even gezellig zitten en genieten van een glas wijn, tapbiertje of een speciaal biertje van onze bierkaart. Met daarbij een portie Oerbitterballen uit de streek of voor meer variatie, ‘het Wiel van de Ruyter de Wildt’. Of ga je toch liever voor het softijsje met of zonder topping?

Dineren tussen 17:00 en 19:30 uur

Lekker uit eten, niet al te luxe, maar gewoon eenvoudig goed.
Wij serveren diverse plates o.a. ‘Het Drents Friese Wold’ (Schnitzel met gebakken ui en champignons), ‘De Ribbetjes van de Kolonie’ (heerlijk gekruide spareribs), ‘Oer de Tjonger’ (gegrilde zalmfilet), ‘Gien Kippegien’ (maar een heerlijk gegrild half haantje). Allen geserveerd met gekruide aardappeltjes en een fris romige mayonaise. Ook voor een frietje-mét of een bami- of nasischotel kunt u bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden naar wat we nog meer serveren? Bekijk hier de dinerkaart.

Camping Zonnekamp Boskefe WaldkornbolBroodje zalmVersgemalen Koffie Kolonieturfje Alcoholische Knipoog.Versgemalen koffie met een Kolonieturfje en een alcoholische knipoog
Broodje zalmVersgemalen koffie met een Kolonieturfje en een alcoholische knipoog
'Lekker en betaalbaar uit eten'

Restaurant

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 – 387257 Bezoek onze website De Ruyter de Wildtlaan 7 8437 PC Zorgvlied (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website

Ga snel naar andere restaurants:

Terug naar boven