Fotowedstrijd 2019

Maakt u de mooiste foto in 2019 rondom het Drents-Friese Wold? Foto’s van de natuur, van leuke, gekke en grappige situaties, van mensen en dieren, kortom verzint u zelf maar, welk onderwerp u wilt inzenden.

Inzenden kan tot: 31 oktober 2019
Datum bekendmaking na: 15 december 2019
 Ik heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord
Privacybeleid

Wedstrijdinformatie

Door uw gegevens in te vullen doet u mee aan onze fotowedstrijd 2019. Wij zullen een keuze maken uit alle ingezonden foto’s en de winnaar wordt beloond met een mooi fotoboek en de winnende foto op canvas. U kunt maximaal 5 foto’s voor de wedstrijd insturen. Elke foto mag maximaal 4MB groot zijn. U kunt de foto’s ook in een *.zip bestand van maximaal 4Mb versturen.
Als het versturen niet lukt via deze pagina, kunt u uw foto’s ook versturen via www.wetransfer.com. Gebruik dan voor ‘E-mail ontvanger(s)’ ons emailadres fotowedstrijd@drents-friesewold.nl.

Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. De ingezonden foto’s mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden door de vereniging en haar aangesloten leden en kunnen dus o.a. verschijnen op deze website, onze Facebookpagina en in onze Informatiegids.

Winnende foto van 2018

Fotograaf Erwin Van Liempd Jagende Vos Winnende Foto Fotowedstrijd Drents Friese Wold 2018

Terug naar boven