Fotowedstrijd 2024

Maak jij de mooiste foto in 2024 rondom* het Drents-Friese Wold? Foto’s van de natuur, van mensen, dieren en gebouwen. Kortom verzin zelf maar, welk onderwerp je wilt inzenden.

*(binnen ca. 10 km vanaf de randen van het DFW)
Inzenden tot en met: 31 oktober 2024
Uitslag na: 15 december 2024
  Ik heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord
  Privacybeleid

  Wedstrijdinformatie

  Door je gegevens in te vullen doet je mee aan onze fotowedstrijd 2024. Een jury bestaande uit 5 personen maakt een keuze uit alle ingezonden foto’s en de winnaar wordt beloond met een mooi fotoboek en krijgt de winnende foto op canvas. Je kunt maximaal 5 foto’s insturen. Elke foto mag maximaal 4 Mb groot zijn. Je kunt de foto’s ook in een zip-bestand van maximaal 4 Mb versturen. Als het versturen via deze pagina niet lukt of de foto’s zijn groter dan 4 Mb, kun je jouw foto’s ook versturen via www.wetransfer.com. Gebruik dan voor ‘email ontvanger(s)’ ons emailadres: fotowedstrijd@drents-friesewold.nl.

  Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. De ingezonden foto’s mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden door de vereniging en haar aangesloten leden en kunnen dus o.a. verschijnen op deze website, onze Facebookpagina en in onze Informatiegids. U doet dus afstand van het auteursrecht.

  Winnende foto van 2023 gemaakt door Kees van 't Zelfde

  Winnaar Fotowedstrijd 2023 Kees Van T Zelfde Middelharnis

  Terug naar boven