Fotowedstrijd 2020

Maak jij de mooiste foto in 2020 rondom het Drents-Friese Wold? Foto’s van de natuur, van leuke, gekke en grappige situaties, van mensen, dieren en gebouwen. Kortom verzin zelf maar, welk onderwerp je wilt inzenden.

Inzenden tot en met: 31 oktober 2020
Uitslag na: 15 december 2020
  Ik heb het privacybeleid gelezen en ga akkoord
  Privacybeleid

  Wedstrijdinformatie

  Door je gegevens in te vullen doet je mee aan onze fotowedstrijd 2020. Een jury bestaande uit 5 personen maakt een keuze uit alle ingezonden foto’s en de winnaar wordt beloond met een mooi fotoboek en krijgt de winnende foto op canvas. Je kunt maximaal 5 foto’s insturen. Elke foto mag maximaal 4 Mb groot zijn. Je kunt de foto’s ook in een zip-bestand van maximaal 4 Mb versturen. Als het versturen via deze pagina niet lukt of de foto’s zijn groter dan 4 Mb, kun je jouw foto’s ook versturen via www.wetransfer.com. Gebruik dan voor ‘email ontvanger(s)’ ons emailadres: fotowedstrijd@drents-friesewold.nl.

  Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. De ingezonden foto’s mogen gebruikt worden voor promotionele doeleinden door de vereniging en haar aangesloten leden en kunnen dus o.a. verschijnen op deze website, onze Facebookpagina en in onze Informatiegids.

  Winnende foto van 2019

  Kale Duinen augustus 2019 fotograaf Pauliena Kroezen winnaar fotowedstrijd 2019

  Terug naar boven