Groepsaccommodatie Appelscha voor 28, 50 en 100 personen

Groepsaccommodatie Appelscha heeft drie mooie groepsaccommodaties, die geschikt zijn voor kleine en grote groepen. In onze ruim opgezette groepsaccommodaties bent u verzekerd van een gezellige periode met uw groep. Vanaf het terras ziet u de kinderen heerlijk spelen in de grote speeltuin. Twee groepsaccommodaties liggen aan de rand van het Drents-Friese Wold op Boscamping Appelscha.

Of u nu kiest voor ontspanning, sportiviteit of creativiteit, bij Groepsaccommodatie Appelscha heeft u letterlijk en figuurlijk alle ruimte.

Groepsaccommodatie Appelscha speeltuin

Groepsaccommodatie

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0516 - 431391 Bezoek onze website Oude Willem 3 8426 SM Appelscha (Friesland)

Faciliteiten in en om de Groepsaccommodatie Appelscha

3 accommodatiesTot 100 slaapplaatsenDekbeddenLinnenpakketten te huurSfeervolle woonkamerLuxe keuken met ovenTelevisieEigen terrasActiviteitenGroot speeltuinSportveldBasketbalveldSpringkussenMidgetgolfCateringWifi (gratis)

Drie accommodaties voor 100, 50 en 28 personen

Groepsaccommodatie Appelscha heeft 3 accommodaties. Afhankelijk van de grootte van uw groep kunt u één of twee accommodaties huren, die dicht bij elkaar liggen op hetzelfde terrein en dicht bij de speeltuin, de airtrampoline en het sportveld.Als u alle twee de accommodaties huurt, kunt u met groepen tot 110 personen bij ons terecht.

De andere accommodatie is geschikt voor 100 personen en ligt op ongeveer 1 km afstand van de andere twee. Deze groepsaccommodatie ligt op een eigen locatie met een airtrampoline, een kabelbaan, voetbalveld, volleybalveld en een basketbalveld.

Groepsaccommodatie ‘t Reidtèk

Groepsaccommodatie ‘t Reidtèk is geschikt voor 50 personen met 14 slaapkamers en beschikt over een professionele keuken met vaatwasser en sanitair met familie douche.

Op uw ‘eigen’ terras  heeft u gelijk zicht op de grote speeltuin, waar voor de kinderen uren lang speelplezier is. Op het sportveld is genoeg ruimte om een potje te voetballen.

Groepsaccommodatie Appelscha ‘t ReidtèkGroepsaccommodatie ‘t ReidtèkWoonkamer T Reidtek Groepsaccommodatie AppelschaGroepsaccommodatie ‘t Reidtèk zithoek
Groepsaccommodatie ‘t ReidtèkGroepsaccommodatie ‘t Reidtèk zithoek

Groepsaccommodatie ’t Kamphùs

Groepsaccommodatie ’t Kamphùs is zeer geschikt voor kleine en wat grotere groepen; 2 x 14 personen of 1 x 28 personen.

Deze groepsaccommodatie wordt momenteel verbouwd en is rond 1 juni 2023 gereed.

Groepsaccommodatie Nijsingh

Groepsaccommodatie Nijsingh is fraai gelegen op de grens van Friesland en Drenthe, en biedt u veel ruimte, zowel in als om de boerderij, voor creativiteit, sport en spel. Vanaf het erf van de boerderij wandelt of fietst u zo het bos in. Dit prachtige open bos biedt u legio mogelijkheden voor allerlei creatieve activiteiten en spellen. De boerderij wordt aan één groep tegelijk verhuurd.

De accommodatie heeft 100 slaapplaatsen verdeelt over 9 slaapzalen, de grootste voor 24 personen tot de kleinste voor 4 personen. Er is een ruime recreatiezaal en een aparte eetzaal, ruime keuken en goed verzorgd sanitair.

Groepsaccommodatie NijsinghNijsingh Woonkamer Zaal

Selecteer de accommodatie en reserveer online

'Ideaal voor grote families, scholen en verenigingen'

Groepsaccommodatie

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0516 - 431391 Bezoek onze website Oude Willem 3 8426 SM Appelscha (Friesland)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online Tips voor een familieweekend

Ga snel naar alternatieve accommodaties:

Terug naar boven