Groepsaccommodatie Wapserveen De Vier Eiken tot 27 personen

Groepsaccommodatie in Drenthe, sfeervol en van luxe genieten

Onze groepsaccommodatie in Wapserveen biedt u veel luxe en comfort. Wat dacht u van een veranda met overkapping en geweldige buitenhaard.

Of de luxe eetkamer en woonkamer waar u met de hele groep geniet. Wij zorgen er voor dat uw verblijf tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat u maar 1 ding hoeft te doen: genieten van een gezellig samenzijn met familie, vrienden of collega’s.

Groepsaccommodatie De Vier Eiken familieweekend

Groepsaccommodatie

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 321488 Bezoek onze website Oosteinde 14 8351 HB Wapserveen (Drenthe)

Faciliteiten van Groepsaccommodatie Wapserveen De Vier Eiken

TelevisieGasfornuisOvenMagnetronVaatwasserKoelkastDiepvriezerEspresso machineKoffiezetapparaatWasmachine (in overleg)TafeltennistafelKinderboerderijParkeerplaatsOverdekt terrasTuinWifi
Groepsaccommodatie Wapserveen De Vier Eiken woonkamerWoonkamerGroepsaccommodatie De Vier Eiken eetkamerEetkamer
WoonkamerEetkamer

Sfeervolle groepsaccommodatie met overdekte veranda en buitenhaard

Ons luxe groepsverblijf biedt vele mogelijkheden voor een familiereünie, een vriendenweekend of voor een zakelijk verblijf,  en is geschikt voor groepen van 10 tot 27 personen. De groepsaccommodatie is voorzien van diverse centrale ruimtes. Gezellig kunt bijkletsen in de coffee & tearoom, een spelletje spelen in de woonkamer, vergaderen in de woonkeuken, maar ook om bijvoorbeeld creatief te zijn. Laat u inspireren door de prachtige omgeving en maak er een creatief weekend van.

Groepsaccommodatie Wapserveen De Vier Eiken eetkamerEetkamerGroepsaccommodatie De Vier Eiken eetkamer keukenKeuken
EetkamerKeuken

Slaapkamers en badkamers

Groepsaccommodatie Wapserveen De Vier Eiken beschikt op de begane grond over 5 slaapkamers allen met een eigen badkamer. Op de verdieping zijn er 6 slaapkamers waarvan 1 met een eigen badkamer. De overige vijf hebben 2 gezamenlijke badkamers.

SlaapkamerGroepsaccommodatie De Vier Eiken badkamerBadkamer
SlaapkamerBadkamer

Buiten kunt in de tuin genieten van de rust en de natuur, barbecueën op het terras, of tot rust komen in de hangmat. Wat uw wensen voor een verblijf ook zijn, wij zorgen er voor dat u het verblijf bij ons nooit vergeet.

Groepsaccommodatie De Vier Eiken Wapserveen

Groepsaccommodatie

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 321488 Bezoek onze website Oosteinde 14 8351 HB Wapserveen (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail ONZE CORONA MAATREGELEN Bezoek onze website Reserveer online Tips voor een familieweekend

Ga snel naar alternatieve accommodaties:

Terug naar boven