B&B Het Drents-Friese Uitzicht

Aan de rand van het schitterende natuurgebied Drents-Friese Wold, op de grens van Drenthe en Friesland, staat onze B&B Het Drents-Friese Uitzicht. Een prachtige, rustige plek in een landelijke, bosrijke omgeving, dichtbij gezellige dorpen en steden.
Je logeert bij ons al vanaf € 90,00 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt (excl. toersitenbelasting).

B&B Het Drents Friese Uitzicht Gastentuin

Hotels en B&B

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

06 - 57534599 Bezoek onze website Boijlerweg 157 8392 NG Boijl (Friesland)

Faciliteiten van B&B Het Drents-Friese Uitzicht

Ruime, luxe appartementenEigen douche en toiletEigen entree en terrasVrij uitzichtKoelkastBourgondisch ontbijtE-bike oplaadpuntenParkeren op eigen terreinMotorstallingGastentuinGratis wifiSauna op 3 auto-minuten

B&B appartementen

De B&B appartementen zijn gesitueerd in de voormalige vrijstaande schuur. Deze schuur is geheel verbouwd en biedt luxe B&B appartementen met ieder een eigen entree en privé terras met vrij uitzicht over het boerenland met akkerbouw, weilanden met koeien en schapen en de bosrand.

B&B Het Drents Friese Uitzicht AppartementAppartementB&B Het Drents-Friese Uitzicht terrasPrivé terras
AppartementPrivé terras

Interieur

De B&B kamers zijn voorzien van alle gemakken, die uw vakantieverblijf aangenaam en ontspannen maken. Elke kamer heeft een tweepersoons boxspringbed, een eethoek, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een garderobekast, wifi en een douche en toiletruimte. In een aparte ruimte staat een koelkast. Alles in een warme sfeer met veel natuurlijke lichtinval, hoge plafonds en industriële- en vintage-elementen.

De nachten, in onze omgeving, zijn een bijzonderheid; écht donker met een prachtige sterrenhemel. Dat is pas lekker slapen.

B&B Het Drents-Friese Uitzicht luxe kamer met uitzichtLang weekend B&B Het Drents-Fries Uitzicht slaapgedeelte met boxspringbed

Omgeving

U kunt bij ons genieten van een prachtige omgeving, die uitdaagt tot allerlei activiteiten, zoals o.a. een fietstocht maken in het Drents-Friese Wold. Als u geen fiets heeft, kunt u die huren bij Fietsverhuur Kramer Appelscha.

Het is fijn ontspannen in uw sfeervolle vakantieverblijf, tot rust komen op uw terras, ’s avonds de stilte ervaren en sterrenpracht aanschouwen en ’s morgens genieten van een heerlijk Bourgondisch ontbijt met zoveel mogelijk biologische, streek- en zelfgemaakte producten. Wij serveren dit ontbijt op de plek, die u wenst, in uw appartement, op uw terras, in de tuin of in de gezamenlijke eetruimte.

Als u zich nog meer wilt ontspannen, dan kunt u dat doen in Sauna Het Friese Woud, dat op 3 auto-minuten afstand ligt van ons aan dezelfde weg.

Bed Breakfast Het Drents Friese Uitzicht
'Kom het beleven op de rand van Drenthe en Friesland'

Hotel en B&B

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

06 - 57534599 Bezoek onze website Boijlerweg 157 8392 NG Boijl (Friesland)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere hotels en bed & breakfast:

Terug naar boven