Restaurant Herberg van Wapse

Aan de rand van het Drentse dorpje Wapse (bij Diever), aan de rand van het natuurgebied Drents-Friese Wold, staat ons restaurant Herberg van Wapse. Deze historische herberg doet oude tijden herleven met haar nostalgische uitstraling en sfeervolle inrichting. Deze sfeer van rust, een adembenemende natuur en vriendelijke mensen is nog echt bewaard gebleven in dit stukje Drenthe.

Het restaurant Herberg van Wapse staat in de wijde omgeving bekend om haar bijzonder smaakvolle en gevarieerde keuken. Bekijk de menukaart en ontdek onze gerechten van Drentse en Friese bodem, bereid met exclusieve streekproducten.

Restaurant De Wapser Herberg Jan en Evelyn Sietsma

Restaurant

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 551278 Bezoek onze website Ten Darperweg 104 7983 KP Wapse (Drenthe)

Faciliteiten van restaurant Herberg van Wapse

Verwarmd buitenterrasLunchVleesgerechtenVisgerechtenVega gerechtenGlutenvrije gerechtenSuikervrije gerechtenLactosevrije gerechtenBuffettenBarbecue(Buiten) activiteiten(Familie) feestenVergaderingenOplaadpunt E-bikeBushalte voor de deurWiFi (gratis)

Restaurant

In het restaurant wordt u ontvangen door Evelyn en haar team. De bediening kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en zet zich elke keer weer in om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Naast het adviseren over de diverse gerechten op de menukaart, adviseren wij u ook over onze wijnkaart met een aantal prachtige wijnen, die goed te combineren zijn met onze gerechten.

Gastvrouw Evelyn aan het indekkenRestaurant De Wapser Herberg wijnenDe wijnkast
Gastvrouw Evelyn aan het indekkenDe wijnkast

Verwarmde serre en overdekt terras

De verschillende gezellige zitjes, zowel binnen als buiten, en de ruime, verwarmde serre of het verwarmde overdekte terras zijn zeer geschikt voor een tussenstop tijdens uw wandeling of fietstocht.

Restaurant De Wapser Herberg gezelligheidGezellig zitjeRestaurant De Wapser Herberg terras met overkappingVerwarmd, overdekt terras
Gezellig zitjeVerwarmd, overdekt terras

De keuken

Chefkok Jan Sietsma met zijn brigade zorgen voor een grote variatie in de gerechten. Dit team zet voor u een toegankelijke menukaart neer, die kwalitatief op topniveau wordt uitgevoerd. Waar u ook zin in heeft, u zult altijd iets vinden; van vlees en vis tot vegetarisch, van een uitgebreid diner tot even snel wat eten.

Restaurant De Wapser Herberg chefkok Jan SietsmaChefkok Jan Sietsma aan het werkHerberg van Wapse kok Albert DekkerAlbert Dekker aan het werk
Chefkok Jan Sietsma aan het werkAlbert Dekker aan het werk
'Heerlijk eten en vriendelijke bediening'

Restaurant

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 551278 Bezoek onze website Ten Darperweg 104 7983 KP Wapse (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Wat anderen zeggen op Zoover Menukaart Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere restaurants:

Terug naar boven