Glamping, Chalets, Paardenlodges en BoomhutXXL De Reeënwissel tot 6 personen

Camping De Reeënwissel heeft verschillende glampingaccommodaties, moderne chalets en één BoomhutXXL voor een ontspannen en luxe vakantie.

De glampingaccommodaties staan op het ruime veld Adderveen. Ze zijn ingericht voor 2 tot 6 personen. Er zijn verschillende soorten. De Big Oak, Dome XXL en de Panorama. De glampingaccommodaties beschikken over gratis wifi.

Camping Reeenwissel Glampingtenten

Bungalow

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0592-459356 Bezoek onze website Bosweg 23 9423 TA Hoogersmilde (Drenthe)

Faciliteiten op Camping De Reeënwissel

WasseretteBrood serviceSnackbarWaterspeelplaatsZwembad (naast camping)SpeelzolderRecreatieteamActive gamingFNRS manegePaardrijden en bosrittenPaardenfaciliteitenStalverhuur

Glamping accommodaties, nieuw in 2021

De Big Oak is een uniek vormgegeven accommodatie helemaal van deze tijd! Zijn grote ramen en oprolbare deuren zorgen dat je optimaal kan genieten van het buitenleven. De Big Oak biedt ruimte voor zes personen en heeft een oppervlakte van maar liefst 59 m².

De Dome XXL is een stoere accommodatie en bied ruimte voor 2 volwassenen en eventueel een babybedje. De Dome XXL heeft een diameter van ongeveer 6 meter en een oppervlakte van 28 m². Door zijn enorme raam geniet je nog meer van de natuur allemaal te bieden heeft. Het raam is eenvoudig af te sluiten middels de gordijnen.

De Panorama heeft een bijzonder en stijlvol ontworpen houten structuur. Door de panoramaramen beleef je de omgeving met een prachtig uitzicht. Het opmerkelijke doorkijkdak laat ‘s nachts de sterren zien als je in je comfortabele bed ligt.

Glamping Reeenwissel HoogersmildeBig OakGlamping Reeenwissel Round HollyDome XXL
Big OakDome XXL
Camping Reeenwissel Glamping PanoramaPanorama

Awaji, nieuw in 2021

De Awaji is ideaal voor bijvoorbeeld je fiets- of wandelvakantie. De tent staat al met twee comfortabele bedden er in.
De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Verder heb je een stopcontact, een USB oplaadpunt, een lampje en 2 relaxstoeltjes.

De Awaji’s staan op het ClampCamp veld Adderveen. Je kunt de Awaji’s ook extra huren bij o.a. de Panorama of de Dome XXL

LET OP : Aangezien deze accommodaties nieuw zijn, is er nog geen eigen fotomateriaal beschikbaar.
De getoonde foto’s zijn niet op de Reeënwissel gemaakt.

Clamping Awaji 2 PersoonsAwajiClamping Awaji TweepersoonsAwaji
AwajiAwaji

Paardenlodges, nieuw in 2021

Altijd al je eigen paard of pony in de tuin willen hebben? Dit kan nu!
Voor jou een moderne glampingaccommodatie en direct aan de veranda grens de paddock voor je paard. Deze glampingaccommodatie is bijna geen tent meer te noemen en is voorzien van twee slaapruimtes, sanitair en een keuken/woongedeelte.

LET OP : Aangezien de glampingaccommodaties en stallen nog nieuw zijn en nog gebouwd worden, is er nog geen eigen fotomateriaal beschikbaar. De getoonde foto’s zijn gefotoshopt of prototypes.

Camping Reeenwissel PaardenlodgePaardenlodgePaardenlodge PlattegrondPaardenlodge plattegrond
PaardenlodgePaardenlodge plattegrond

Chalets

De chalets staan op het veld Bokkenleegte een ruim veld met in het midden een waterspeelplaats. Er zijn 2 types, de 4 persoons en de 6 persoons. De 6 persoons beschikken over drie slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel en een apart toilet. In de 4 persoons zijn 2 slaapkamers. Alle chalets beschikken over gratis wifi.

Chalet verhuur Camping ReeënwisselCamping Reeënwissel huurchalet keuken

BoomhutXXL (winnaar SBS6 TV programma - 2018)

Een verblijf in onze vierpersoons BoomhutXXL is een avontuur. Dit avontuur begint midden in het bos, onder aan een touwbrug, waar je over een lengte van 14 meter omhoog loopt naar de veranda. Binnen is de perfecte balans gevonden tussen een robuuste spannende hut en zeer moderne voorzieningen. Je zult verrast worden door de niet alledaagse oplossingen in het interieur. Een vakantie op deze toplocatie is er een waar je nog een lange tijd over na praat.

BoomhutXXL in het bos van HoogersmildeDe BoomhutXXL verscholen in het bosBadkamer Boomhut Camping ReeenwisselWhirlpool met uitzicht op het bos
De BoomhutXXL verscholen in het bosWhirlpool met uitzicht op het bos
Boomhutxxl Reeenwissel Hoogersmilde
'Camping De Reeënwissel, buiten zijn zoals jij dat wilt'

Bungalow

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0592-459356 Bezoek onze website Bosweg 23 9423 TA Hoogersmilde (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail ONZE CORONA MAATREGELEN Bezoek onze website Brochure downloaden Reserveer online

Ga snel naar alternatieve accommodaties:

Terug naar boven