Camping De Reeënwissel

Camping de Reeënwissel is direct gelegen aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold bij het dorp Hoogersmilde. Op de grens van Drenthe en Friesland loop je vanaf de camping direct het bos in. De camping ligt nabij de dorpen Appelscha, Diever en Dwingeloo. Kamperen op deze mooie camping in Drenthe staat buiten de schoolvakanties voor rust, natuur, wandelen en fietsen. Tijdens de schoolvakanties zijn er zeer veel activiteiten zoals paardrijden, mountainbiken, Active Games en er is een recreatieteam aanwezig.

Heb je geen eigen kampeermiddel? Huur dan één van onze accommodaties. Er zijn verschillende mogelijkheden, chalets voor 4 of 6 personen, moderne glamping tenten, paardenlodges en niet te vergeten onze BoomhutXXL.

Rreeenwissel kampeervekl

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0592-459356 Bezoek onze website Bosweg 23 9423 TA Hoogersmilde (Drenthe)

Faciliteiten van Camping De Reeënwissel

Toeristische plaatsenWatertappunt (comfort)Vuilwaterafvoer (comfort)Seizoen- en jaarplaatsenGlampingaccommodatiesHuurchaletBoomhut XXLVerwarmd sanitairWasseretteFNRS manegePaardrijden en bosrittenPaarden faciliteiten StalverhuurBrood serviceSnackbarZwembad (naast camping)WaterspeelplaatsSpeelzolderActive gamingRecreatieteamWifi

Kamperen

Je hebt de keuze uit basis- en comfortplaatsen. Een basisplaats is voorzien van een stroompunt van 10 amp. en bij een comfortplaats heb je naast het stroompunt ook een watertappunt en vuilwaterafvoer. De horeca en de verwarmde sanitair gebouwen liggen centraal en zijn makkelijk bereikbaar. Voor de slagboom bevindt zich een ruimte voor campers. Natuurlijk is het ook mogelijk om met je camper op de camping te staan.

Reeenwissel Toeristische PlaatsRuime velde met speelvoorzieningenCamping Reeenwissel Paasweekend kamperenHeerlijk ontspannen bij je tent
Ruime velde met speelvoorzieningenHeerlijk ontspannen bij je tent
Camping De Reeënwissel GlampingtentenGlampingtentenCamping Reeenwissel animatieteamAnimatieteam
GlampingtentenAnimatieteam

Paardenvakantie in Drenthe

De FNRS manege van camping De Reeënwissel is een geweldige aanvulling op de overige camping faciliteiten. Je kunt hier dressuur- en springlessen volgen en bosritten maken. Onze gediplomeerde instructeurs geven beginners- en gevorderde lessen voor kinderen en volwassenen. Let wel op dat je vroegtijdig boekt, jij bent niet de enige, die graag wil paardrijden. De lessen zijn vaak snel volgeboekt. Vanaf de camping rijd je direct het Drents-Friese Wold in met meer dan 100 km aan bewegwijzerde ruiter- en menroutes. Wij verhuren ruime paardenstallen met eigen paddock, zodat jij jouw eigen paard kan meenemen. Jij mag zelf bepalen hoeveel tijd je jouw paard binnen of buiten zet. Vanaf de camping rijd je direct het Drents-Friese Wold in met meer dan 100 km aan bewegwijzerde ruiter- en menroutes. Sinds 2021 hebben wij ook Paardenlodges in de verhuur. Dit is een glampingaccommodatie voor max 5 personen met direct aan je terras een paddock en stal voor je paard.

Mountainbikeroutes naast de deur

Drenthe is met al zijn natuurgebieden een ideale provincie voor een mountainbike vakantie. Op 13 plaatsen zijn mooie routes uitgezet met goede bewegwijzering. Met name in het Drents-Friese Wold liggen zeer mooie routes. Vanaf de camping is er direct een aansluiting op de route Hoogersmilde-Diever, die met zijn 23 km en 167 hoogtemeters behoorlijk uitdagend is.

Camping Reeenwissel Hoogersmilde paardenstallenLuxe paarden faciliteitenCamping De Reeënwissel mountainbikeMountainbiken
Luxe paarden faciliteitenMountainbiken

Uniek op De Reeënwissel: Active gamen en Belevingspad

Active gaming combineert de beleving van gamen met bewegen. Op De Reeënwissel zijn gratis drie active games beschikbaar. Buiten staat de interactieve voetbalmuur Sutu. Binnen op de ‘active game zolder’ ligt de ‘Eyeplay’, een interactieve gamevloer en de X-box Kinect.

Het Belevingspad is een mooie wandelroute, die ideaal is om met kinderen te wandelen. Onderweg kom je verschillende objecten tegen, die iets te maken hebben met de cultuur en historie van de omgeving. Een deel van de route loopt over het terrein van de Reeënwissel.

Camping De Reeënwissel BelevingspadSpeeltoestel op het belevingspadCamping De Reeënwissel Active gamenActive game de SUTU muur
Speeltoestel op het belevingspadActive game de SUTU muur

F1 Simulator en Speelruimte voor de kleine kampeerders

F1 Simulator

Ga de uitdaging aan tegen Max Verstappen. In de sfeer van het circuit van Monaco waan je je een echte F1 coureur. De ruimte is per uur af te huren.

Speelruimte voor de kleine kampeerders

Voor de kleine gasten van de Reeënwissel is er een aparte ruimte ingericht om heerlijk binnen te kunnen spelen onder toezicht van hun (groot) ouders. Ideaal bij minder mooi weer.

Camping De Reeenwissel F1 SimulatorActie in de F1 simulatorCamping Reeenwissel Speelruimre KinderenSpeelruimte voor de kleintjes
Actie in de F1 simulatorSpeelruimte voor de kleintjes
'Camping De Reeënwissel, buiten zijn zoals jij dat wilt'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0592-459356 Bezoek onze website Bosweg 23 9423 TA Hoogersmilde (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven