Camping Hoeve aan den Weg

Camping Hoeve aan den Weg, gelegen midden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold, wordt getypeerd als een gezellige familiecamping met faciliteiten voor jong en oud zoals een zwembad, speeltuin met air trampoline, animatieteam in het hoogseizoen en een jeu de boules baan. Wist je dat dit de enige camping midden in het Drents-Friese Wold is met zwembad. De grote groene kampeerplaatsen bieden veel privacy en hebben ieder hun eigen karakter.

Vanaf de camping zijn er talloze fiets- en wandelmogelijkheden. In de directe omgeving zijn verschillende zwemplassen waaronder het Blauwe meer of het Canadameer, gezellige dorpen, bezoekerscentra en vergeet geen bezoekje te brengen aan de schaapskooien. Hier kun je zien, hoe de herder ’s ochtends vertrekt en in de middag weer aankomt met zijn schapen.

Hoeve aan den Weg luchtfoto

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387269 Bezoek onze website Bosweg 12 8439 SN Oude Willem (Drenthe)

Faciliteiten op Camping Hoeve aan de Weg

Toeristische plaatsenSeizoen- en jaarplaatsenChalet- en blokhut verhuur Verwarmde sanitairBaby- en familie room SeniorenruimteRecreatieruimte 't OkkieRecreatieteam hoogseizoenEetboerderij met terrasSnackbarE-bike verhuurOplaadpunt e-bikesSpeeltuin met airtrampolineSport- en speelveldJeu de boulesbaanDierenweideWasseretteVerwarmd buitenzwembadLigweide en pierenbadjesWifi

Knusse familiecamping en eetboerderij

Kamperen, wie wil dat nou niet? ’s Morgens in de zon een lekker bakje koffie en vers afgebakken broodjes, ’s middags een plons in het zwembad of een leuke activiteit en de kinderen maken nieuwe vakantie vriendjes en vriendinnetjes.

De grote groene kampeerplekken bieden veel privacy en hebben ieder hun eigen indeling en  karakter. Enkele veldjes hebben een speeltuintje met zandbak op het veld, zodat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken voor de tent. Wil je tijdens je vakantie het thuisfront een leuke vakantiefoto sturen, dan is dat geen enkel probleem met ons wifi netwerk.

Bij de camping hoort ook Eetboerderij Hoeve aan den Weg, een gezellige plek waar je terecht kunt voor een hapje en drankje en diverse soorten ijsjes. Als je liever bij de caravan eet, is een ruime keuze aan afhaalmaaltijden en snacks.

Kamperen Hoeve Aan Den WegSpeeltoestel camping Hoeve aan den Weg
Caravanveld Hoeve Aan Den Weg 1Caravanveld Hoeve Aan Den Weg 2

Verwarmd zwembad met grote ligweide

In het heerlijke zwembad vermaken jong en oud zich urenlang. Spelen of baantjes trekken? Het kan allemaal. Speciaal voor de allerkleinsten heeft de peuterbad een nieuwe, vrolijk gekleurde glijbaan.

Beide baden worden verwarmd met zonne-energie en zo kunt je ook op minder warme dagen genieten van het zwembad.

Verwarmd Zwembad Hoeve Aan Den WegVerwarmd zwembadAnimatieteam Hoeve Aan Den WegAnimatie met de kinderen
Verwarmd zwembadAnimatie met de kinderen

Huren bij Camping Hoeve aan den Weg

Heb je geen kampeermiddel, maar wil je wel de gezelligheid en het buitenleven van de camping ervaren? Camping Hoeve aan den Weg biedt verschillende verhuur accommodaties aan, waaronder onze blokhutten ‘de Olifant’ en ‘de Giraffe’, het 6 persoons chalet ‘het Haasje’ en bungalow ‘het Roodborstje’. Kijk daarvoor op onze chalet en blokhut huren pagina.

Luxe Lodge Blokhut Hoeve Aan Den WegLuxe Lodge Blokhut Interieur Hoeve Aan Den Weg

Arrangementen

Kamperen voor langere periode? Dan bent u bij Camping Hoeve aan den Weg aan het juiste adres. Er worden diverse arrangementen aangeboden. Zo kunt u een heel voor- of naseizoen reserveren, maar ook ‘losse’ maanden. Denk bijvoorbeeld aan een mei-arrangement inclusief Hemelvaart en Pinksteren, een juni/juli arrangement of een september arrangement. Met een arrangement kunt u voordelig voor langere tijd kamperen.

'Wij bezorgen u een fijne vakantie'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387269 Bezoek onze website Bosweg 12 8439 SN Oude Willem (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven