Chalets De Blauwe Lantaarn 4 tot 6 personen

Camping De Blauwe Lantaarn is een niet zo grote, ontzettend gezellige en kindvriendelijke gezinscamping (180 plaatsen), gelegen in het westen van Drenthe, te midden van ongerept natuurschoon. Direct vanaf de camping kunt u de prachtige omgeving per fiets, huifkar of te voet verkennen.

Blauwe Lantaarn boerenkar met kinderen

 

Vakantiehuisje

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387258 Bezoek onze website Wateren 5 8438 SB Wateren (Drenthe)

Faciliteiten op Camping De Blauwe Lantaarn

HuurhuisjesHuurchaletsRecreatieteamRecreatieruimteBinnenspeeltuinSpeeltuinen met zandbakTrampolinesSport- en volleybalveldZwembad met kleuterbadKantine met snackbarWasseretteWifi

Veranda Chalet

Onze Veranda Chalets zijn ruime kunststof stacaravans geschikt voor 4 of 6 personen met  2 of 3 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een keuken, een ruime woonkamer en sommige zelfs met whirlpool en vaatwasser.

Camping De Blauwe Lantaarn verandachaletCamping Blauwe Lantaarn Wateren Chalet Verhuur

Vakantiehuisje

Gezellig ingerichte 6-persoons huisjes, mooi gelegen tegenover onze camping en van alle gemakken voorzien. De twee onder 1 kap woning is centrale verwarmd. Hierdoor kan je hier het hele jaar aangenaam verblijven.
Het huisje beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer met douche en toilet. Om de huisjes ligt een ruime omheinde tuin met achterin speeltoestellen en een zandbaken.
Het naastgelegen weiland is eventueel beschikbaar voor paarden. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de faciliteiten van de camping.

De Blauwe Lantaarn VakantiehuisjeVakantiehuisjeDe Blauwe Lantaarn Vakantiehuisje interieur woonkamerInterieur woonkamer/keuken
VakantiehuisjeInterieur woonkamer/keuken

Selecteer de accommodatie en reserveer uw vakantie online'Kindvriendelijke camping in Drenthe voor jong en oud'

Bungalow

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387258 Bezoek onze website Wateren 5 8438 SB Wateren (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Corona informatie Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar alternatieve accommodaties:

Terug naar boven