Chalets De Blauwe Lantaarn tot 6 personen

Camping “De Blauwe Lantaarn” is een niet zo grote, ontzettend gezellige en kindvriendelijke gezinscamping (180 plaatsen), gelegen in het westen van Drenthe, te midden van ongerept natuurschoon. Direct vanaf de camping kunt u de prachtige omgeving per fiets, huifkar of te voet verkennen.

Vakantiehuisje De Blauwe Lantaarn kindvriendelijk

 

Bungalow

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387258 Bezoek onze website Wateren 5 8438 SB Wateren (Drenthe)

HuurhuisjesHuurcaravansHuurchaletsRecreatieteamRecreatieruimteBinnenspeeltuinSpeeltuinen met zandbakTrampolinesSport- en volleybalveldZwembad met kleuterbadKantine met snackbarWasseretteWifi

Veranda Chalet

Onze Veranda Chalets zijn ruime kunststof stacaravans geschikt voor 4 of 6 personen met  2 of 3 slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een keuken en een ruime woonkamer.

Camping De Blauwe Lantaarn verandachaletVeranda Chalet

Huurcaravans

De basic stacaravans bieden de mogelijkheid op een voordelige wijze met vakantie te gaan.
De stacaravans hebben we in 2 en 3 slaapkamers uitvoeringen. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoons bed en de overige slaapkamers hebben 2 éénpersoons bedden. Verder is er een badkamer met douche en toilet, een keuken en een ruime woonkamer.

Camping De Blauwe Lantaarn huurcaravan 4-persoons4-persoons huurcaravanCamping De Blauwe Lantaarn huurcaravan 6-persoons6-persoons huurcaravan
4-persoons huurcaravan6-persoons huurcaravan

Vakantiehuisje

Gezellig ingerichte 6-persoons huisjes, mooi gelegen tegenover onze camping en van alle gemakken voorzien. De twee onder 1 kap woning is centrale verwarmd. Hierdoor kan je hier het hele jaar aangenaam verblijven.
Het huisje beschikt over drie slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer met douche en toilet. Om de huisjes ligt een ruime omheinde tuin met achterin speeltoestellen en een zandbaken.
Het naastgelegen weiland is eventueel beschikbaar voor paarden. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van de faciliteiten van de camping.

De Blauwe Lantaarn VakantiehuisjeVakantiehuisjeDe Blauwe Lantaarn Vakantiehuisje interieur woonkamerInterieur woonkamer/keuken
VakantiehuisjeInterieur woonkamer/keuken

Bungalow

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387258 Bezoek onze website Wateren 5 8438 SB Wateren (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Wat anderen zeggen op Zoover Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar alternatieve accommodaties:

Terug naar boven