Camping De Blauwe Lantaarn

Familiecamping tussen Diever en Appelscha

Camping de Blauwe Lantaarn is een kindvriendelijke camping aan de rand van het Drents-Friese Wold. Onze familiecamping heeft een gezellige indeling met veel bomen en hagen, die zowel voor privacy als sfeer zorgen. Bij ons kunt u kamperen met eigen tent of caravan. U kunt ook kiezen voor het huren van een 6-persoons VerandaChalet, stacaravan of landelijk vakantiehuisje.

Gelegen op de grens van Drenthe en Friesland, tegen natuurgebied ‘het Drents-Friese Wold’ is de camping de perfecte uitvalsbasis voor de meest uiteenlopende uitstapjes.

Een eigen plekje op de camping, niet voor een paar weken, maar voor een heel seizoen. Of misschien zelfs wel meerdere seizoenen! Ook dat is zeker mogelijk op onze camping en het brengt u in de gelegenheid om Drenthe en Friesland eens voor langere tijd te ontdekken.

Camping De Blauwe Lantaarn-kamperen

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387258 Bezoek onze website Wateren 5 8438 SB Wateren (Drenthe)

Faciliteiten van Camping De Blauwe Lantaarn

Toeristische plaatsenSeizoen- en jaarplaatsen16 Amp stroomaansluitingSanitairgebouw (verwarmd)WasseretteHuurhuisjes en -caravansHuurchaletsRecreatieteamRecreatieruimteBinnenspeeltuinSpeeltuinen met zandbakTrampolinesSport- en volleybalveldZwembad met kleuterbadKantine met snackbarWifi
Camping De Blauwe Lantaarn toeristische plaatsToeristische plaatsCamping De Blauwe Lantaarn kampeerplaats omringd met hagenKampeerplaatsen omringd met hagen
Toeristische plaatsKampeerplaatsen omringd met hagen

De camping is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen.

Op het terrein bevindt zich een mooi zwembad met kleuterbad, een reguliere trampoline, een grote air-trampoline, drie speeltuinen en een sportveld. Voor als het een dagje wat minder weer is, hebben wij een geweldig leuke binnenspeeltuin met powertoren, glijbanen en andere hindernissen.

In het hoogseizoen is er de hele dag een leuk recreatieprogramma met activiteiten voor alle leeftijden.

De camping heeft een ruime kantine met snackbar en op het hele terrein is WiFi aanwezig.

Camping Blauwe Lantaarn binnenspeeltuinBinnenspeeltuinCamping Blauwe Lantaarn zwembadWaterspelletjes in het zwembad
BinnenspeeltuinWaterspelletjes in het zwembad
Camping Blauwe Lantaarn Veranda chaletHuurchaletCamping Blauwe Lantaarn Veranda chaletVeranda huurchalet
HuurchaletVeranda huurchalet

Omgeving

Onze camping ligt aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier vind je bossen, heidevelden, prachtige zandverstuivingen en vennetjes. Fantastische natuur waarin je kan wandelen, fietsen of paardrijden. In de buurt vind je de knusse dorpjes Diever, Dwingeloo en Appelscha met hun gezellige horeca en verschillende bezienswaardigheden en activiteiten.

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387258 Bezoek onze website Wateren 5 8438 SB Wateren (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Wat anderen zeggen op Zoover Bezoek onze website Reserveer online

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven