Camping ‘t Oude Willemsveldt

SVR-camping ‘t Oude Willemsveldt ligt in prachtig natuurschoon, en daardoor wordt u uitgerust wakker met het geluid van zingende en fluitende vogels.

De camping ligt in het hart van Nationale park Drents-Friese Wold, dus u bent omgeven van de mooie natuur, die Zuidwest-Drenthe heeft. Nabij de rustieke buurtschap Oude Willem ligt het natuurgebied van 75 hectare de Hoekenbrink. Vanaf de camping loopt u zo dit prachtige natuurgebied in.Uitzicht Vanaf Camping Oudewillemsveldt Drenthe

 

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387273 Bezoek onze website Oude Willemseweg 4 8439 SM Oude Willem (Drenthe)

Faciliteiten op Camping 't Oude Willemsveldt

Toeristische plaatsenSeizoenplaatsenHuurcaravansVerharde camperplaatsen6 amp. electriciteitVerwarmd sanitairgebouwMindervaliden sanitairGratis douchenGratis warm water gebruikWas- /droogmachineWeidegang/box voor paard/ponyFietsverhuurOverdekte fietsenstallingOplaadpunten E-bikeWij hebben een AEDWifi (glasvezel)

Kamperen bij de boer

De SVR-camping beschikt over ruime plaatsen omringd door struiken en hagen. Elke plaats heeft een elektriciteit aansluiting van 6 ampère. En op vele plaatsen is een watertappunt (of heel dichtbij). In overleg mag de auto bij de caravan of tent geplaatst worden. Tevens is er op de gehele camping gratis Wifi aanwezig.

Camping Oudewillemsveldt geasfalteerde padenGeasfalteerde padenCamping Oudewillemsveldt Ruime ToeristenplaatsenRuime staanplaatsen
Geasfalteerde padenRuime staanplaatsen

Verwarmd sanitairgebouw

Op de camping is een verwarmd sanitairgebouw met afsluitbare privé wasruimten. Ook is er een mindervalide douche met een douchestoel, zodat u zittend kan douchen. Ook hebben we een toilet ruimte met beugels ter ondersteuning bij het opstaan.

Camping Oudewillemsveldt Verwarmd SanitairgebouwCamping Oudewillemsveldt Afsluitbare Prive Wasruimte

Chalet verhuur

Aan de rand van de camping met uitzicht over de prachtige natuur staat uw 4-persoons vakantiechalet. Uw vakantieverblijf is van alle gemakken voorzien, zoals een douche, toilet en wastafel. De keuken heeft een koelkast, 4-pits kooktoestel, waterkoker en u kunt koffiezetapparaat.

Zo heeft u de gezelligheid van de camping en de luxe van een chalet.

Huur Caravan Camping Oude Willem DrentheCamping Oude Willemsveldt Chalet Zithoek
Camping Oude Willemsveldt Chalet KeukenCamping Oude Willemsveldt Chalet Eettafel

Neem je paard of pony of hengel mee op vakantie

Ook jouw paard of pony is bij ons welkom. Wij bieden weidegang en boxen aan. Voor tarieven kijk op onze website.

Camping Oudewillemsveldt Afsluitbare Prive WasruimteCamping Oudewillemsveldt Vanuit De Caravan Hengeltje Uitgooien In De Tilgrup
'een SVR-camping voor natuur- en rustliefhebbers'

Camping

Direct contact opnemen?
Bel, mail of bezoek de site.

0521 - 387273 Bezoek onze website Oude Willemseweg 4 8439 SM Oude Willem (Drenthe)
Print deze pagina Stuur deze pagina per mail Bezoek onze website Tarieven

Ga snel naar andere campings in het Drents-Friese Wold:

Terug naar boven